Champions

Un altre front pendent

Champions. Després de revertir la dinàmica al Camp Nou, el Real Madrid visita el Borussia Mönchengladbach obligat a esmenar l’errada del debut per no complicar-se l’horitzó europeu

Grup A

Jornada 2

L. Moscou - Bayern

18.55 h (M. LdC1)

Atlético - RB Salzburg

21 h (M. LdC1)

Grup B

Jornada 2

Xakhtar D. - Inter

18.55 h (M. LdC2)

M’gladbach - Madrid

21 h (M. LdC)

Grup C

Jornada 2

Porto - Olympiacòs

21 h (M. LdC7)

Marsella - M. City

21 h (M. LdC3)

Grup D

Jornada 2

Atalanta - Ajax

21 h (M. LdC6)

Liverpool - Midtjylland

21 h (M. LdC4)

Grup E

Jornada 2

Krasn. - Chelsea

dc., 18.55 h (M. LdC2)

Sevilla - Rennes

dc., 21 h (M. LdC1)

Grup F

Jornada 2

Bruges - Lazio

dd., 21 h (M. LdC6)

Dortmund - Zenit

dc., 21 h (M. LdC4)

Grup G

Jornada 2

Juve - Barça

dc., 21 h (M. LdC)

Ferencváros - D. Kíev

dc., 21 h (M. LdC7)

Grup H

Jornada 2

Basaksehir - PSG

dc., 21 h (M. LDC1)

M. United - Leipzig

dc., 21 h (M. LdC3)

Escampar els núvols o tornar al pou. Són les dues vies obertes que té el Real Madrid, que després d’haver apagat l’incendi que hi havia sobre la figura de Zinedine Zidane visita aquest vespre el Borussia Park de Mönchengladbach amb l’obligació de revertir un inici europeu més que deficient, amb una derrota dolorosa contra un Xakhtar Donetsk que va aconseguir els punts a Madrid amb un equip farcit de baixes. “Sabem la situació en què estem i el que hem d’intentar és donar continuïtat a tot allò que vam fer dissabte”, va assenyalar ahir un Zinedine Zidane que compta en la llista amb un Eden Hazard que ha deixat enrere els problemes musculars. “És molt positiu, si ha viatjat és perquè està bé i veurem a partir d’aquí com l’utilitzem, si d’entrada o com a revulsiu”, va dir el tècnic marsellès sobre el belga, que no ha jugat cap partit oficial des de l’eliminació blanca en la passada Champions League contra el Manchester City.

En plena necessitat de redreçar el rumb europeu, el Madrid visita un rival perillós, que ja va esgarrapar dos punts en la visita a San Siro i que, sota la direcció d’un dels entrenadors de moda, com és Marco Rose, disposa de futbolistes de molt bon nivell, com ara Florian Neuhaus, Alassane Pléa, Yann Sommer o el fill gran de Lilian Thuram, Marcus. “En la Champions no hi ha rivals petits i el pitjor que podem fer és relaxar-nos, perquè ara tenim molta pressió sobre les nostres espatlles”, va afirmar ahir el migcampista Toni Kroos.

Suport a Zidane

Kroos, que es va empipar força a finals de la passada temporada per haver quedat fora del partit decisiu contra el Manchester City, va assegurar ahir que en cap cas dins del vestidor han dubtat de la figura del tècnic. “Mai hem dubtat de Zidane. Aquí perdem i guanyem junts i quan no surten els resultats no donem l’esquena a l’entrenador”, va dir l’internacional alemany, exhibint el bon clima postclàssic.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 0

0 Partits perduts 1

2 Gols a favor 2

2 Gols en contra 3

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)