Champions

El Madrid maquilla el desastre

Champions. El conjunt blanc arrenca un punt del Borussia Park després d’aixecar-li dos gols al Mönchengladbach

Un punt en dos partits i gràcies. I podria haver estat millor si el Madrid no hagués reaccionat a última hora a Mönchengladbach per neutralitzar dos gols de Marcus Thuram que li permeten maquillar un inici de Champions League força desconcertant

Malgrat el conjunt blanc ha començat sostenint la pressió alemanya i aproximant-se amb un parell de xuts llunyans, a la primera de canvis se li ha complicat la nit, quan Alessane Pléa i Marcus Thuram, les dues armes ofensives més perilloses de l’equip de Marco Rose, han sintonitzat el mateix canal perquè el fill gran de Lilian Thuram superés Thibaut Courtois amb un xut ajustat, a prop de l’escaire.

I malgrat el Madrid ha reaccionat després del descans amb una rematada de Marco Asensio que ha acabat picant a la fusta, el Mönchengladbach a la contra ha estat un corcó i en una de les cavalcades ofensives, novament Thuram ha aprofitat un rebuig de Courtois per duplicar l’avantatge en uns minuts que podrien haver estat encara pitjors per al Madrid si el porter belga no hagués frustrat una arribada cantada de Pléa.

A la desesperada i amb Eden Hazard de retorn als terrenys de joc, el Real Madrid s’ha abocat i, primer Benzemá en l’àrea petita i després Casemiro, reblant una eixada de Sergio Ramos, han esgarrapat un punt que com a mínim dóna moral a l’equip de Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)