1a divisió

Suárez: “Estava trist i dolgut per la manera com vaig sortir”

Barça. Entrevista de l’exdavanter blaugrana al diari ‘Marca’

En una entrevista publicada al diari Marca, Luis Suárez ha parlat de la seva sortida del FC Barcelona, de Messi i del seu nou equip, l’Atlético de Madrid, pròxim rival del Barça.

La sortida del Barça: “Hi va haver una planificació tàctica o, com li vulguis dir. Es buscava fer canvis. Ho havia d’acceptar perquè volia dir que no em necessitaven. Cadascú que tregui les seves conclusions.”

Manca d’encert en l’atac del Barça: “Em posa malament, jo que vaig deixar amics allà, que estiguin vivint aquesta falta de contundència. Són ratxes, però quan entri la pilota marcaran a parells.”

Dolgut per les formes: “No era un rampell, estava trist i dolgut per les formes com vaig sortir. Ja ho vaig dir: et tanquen una porta i se n’obren cinc gegants que valoren el teu treball, la teva professionalitat i la teva trajectòria. Em sento orgullós. He trobat la felicitat i gaudeixo aquest moment.”

Messi: “La veritat és que parlem, si, molt. Però sincerament parlem de la nostra vida. Fa poc va ser l’aniversari d’un dels meus fills... Parlem de la vida, del virus, de tot, però molt poc de futbol, dels gols que hem fallat o de sistemes tàctics... Ens preocupem més de com està la família que del que passa en el futbol.”

Adaptat: “Em sento convençut, il·lusionat i amb moltíssimes ganes. Segueixo el camí del que és l’Atleti. Un equip molt unit, compacte, amb moltíssima il·lusió. Tots estem preparats i convençuts que podem aconseguir coses importants”.

Aspirant a la lliga: “Si vols guanyar la lliga ha de ser des del principi, amb moltes ganes. A l’Atleti, el Madrid i el Barça no han començat bé, però sabem que estaran lluitant fins al final. Si nosaltres ens ho creiem i tenim aquesta il·lusió... per què no somiar?”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)