Internacional

El món s’acomiada del mite

Mor Maradona. Messi, Gianni Infantino i Alberto Fernández, el president de l’Argentina, són alguns dels que han manifestat el seu adéu a l’astre argentí

La notícia de la mort de Diego Armando Maradona ha colpejat el planeta. Hi ha hagut reaccions des de tots els racons i des de tots els àmbits. Aquestes són algunes:

Jorge Amor (president de Boca Juniors): “Des de casa teva, t’acomiadem amb una gran estima i gran gratitud. Fins sempre, Diego Armando Maradona. Fins l’eternitat”

Alberto Fernández (President de l’Argentina): “Ens vas portar al cim del món i ens vas fer immensament feliços. Vas ser el més gran de tots. Gràcies per haver existit, Diego”

SSC Napoli: “Ara és el moment de plorar. Ja vindran els moments de les paraules”

El Vaticà: “El Papa recorda Maradona amb estima després de les vegades que s’ha reunit amb ell en els últims anys”

Leo Messi: “Ens deixa però no marxa. Perquè Diego és etern. És un dia trist per a tots els argentins i per al futbol. Em quedo amb tots els bonics moments viscuts”

Pelé: “Quina notícia més trista. He perdut un gran amic i el món ha perdut una llegenda. Espero que un dia puguem xutar la pilota junts al cel”

Claudio Caniggia: “No tinc paraules. Estic devastat per la notícia. Era el meu germà de l’ànima”

Guillermo Amor: “És una pena no haver pogut disfrutar més de Maradona en el Barça. El que vam viure va ser màgic”

Monchi: “Va batre el rècord d’abonats de la història del club i va posar el Sevilla en el mapa del futbol mundial”

Gianni Infantino (President de la FIFA): “Els nostres cors, els de tots els qui l’hem estimat pel què representava, han deixat de bategar per un moment”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)