Barça

El Barça enceta la champions amb una golejada

Champions. Les jugadores de Lluís Cortés han iniciat aquesta edició de la Champions amb una contundent victòria davant el PSV que converteix el partit de tornada en una anècdota

psv 1 barça 4

PSV:Van Veenendaal, Jean (Coolen, 90’), Van Den Berg, Levels, Van Schoonhoven (Van Dooren, 79’), Leuchter (Gross, 46’), Smits, Nouwen, Kujpers (Brugts, 67’), Blesmas, Harrison (Foederer, 90’).BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón (Crnogorcevic, 74’), Andrea Pereira, Mapi León, Leila Ouahabi; Alexia Putellas (Vicky Losada, 77’), Patri Guijarro (Hamraoui, 74’), Mariona Caldentey (Graham Hansen, 67’); Lieke Martens, Jennifer Hermoso, Asisat Oshoala (Bonmati, 67’).GOLS:0-1 (4’) Jennifer Hermoso; 0-2 (45’) Van den Berg, en pròpia porta; 0-3 (65’) sisat Oshoala; 0-4 (75’) Lieke Martens; 1-4 (88’) Smits.ÀRBITRE:Olga Zadinová. T.G.: Van Schoonhoven (36’); .

El Barça ha iniciat aquesta edició de la Champions de manera contundent. Les jugadores de Lluís Cortés no han donat opció al seu rival. El partit ja s’ha posat de cara als quatre minuts quan Hermoso ha inaugurat el marcador amb un bon cop de cap. És el 126 gols de la davantera i màxima golejadora història blaugrana. El gol d’Hermoso ha estat només un aperitiu de què vindria després. Les catalanes han dominat el partit en tot moment davant un PSV que s’ha estrenat a Europa però està lluny del nivell de les visitants. El domini blaugrana ha estat total i només ha faltat definir en els últims metres i el segon gol ha arribat de la manera més estrambòtica amb una mitja rematada d’Hermoso que s’ha ficat en pròpia porta Van den Berg. El partit ha arribat al descans amb un 0-2 a favor i el domini encara s’ha fet més clar després de la represa amb els gols d’Oshoala a assistència de Marta Torrejón. La mataronina ha signat un gran partit i ha trobat una autopista per la seva banda on ha fet el que ha volgut. La cirereta del partit ha arribat amb un golàs de Lieke Martens. A l’epíleg del partit, les blaugranes ha rebut un gol Smits que maquilla el marcador, però no una eliminatòria que està totalment encarrilada. Un partit plàcid per començar aquesta nova aventura de Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)