Barça

Un passeig per Eindhoven

Champions. Les jugadores de Lluís Cortés han iniciat aquesta edició de la Champions amb una contundent victòria contra el PSV que converteix el partit de tornada en una anècdota

PSV 1 BARÇA 4

PSV:Van Veenendaal, Jean (Coolen, 90’), Van den Berg, Levels, Van Schoonhoven (Van Dooren, 79’), Leuchter (Gross, 46’), Smits, Nouwen, Kujpers (Brugts, 67’), Blesmas, Harrison (Foederer, 90’).BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón (Crnogorcevic, 74’), Andrea Pereira, Mapi León, Leila Ouahabi; Alexia Putellas (Vicky Losada, 77’), Patri Guijarro (Hamraoui, 74’), Mariona Caldentey (Graham Hansen, 67’); Lieke Martens, Jennifer Hermoso, Asisat Oshoala (Bonmatí, 67’).GOLS:0-1 (4’) Jennifer Hermoso; 0-2 (45’) Van den Berg, en pròpia porta; 0-3 (65’) Asisat Oshoala; 0-4 (75’) Lieke Martens; 1-4 (88’) Smits.ÀRBITRE:Olga Zadinová. T.G.: Van Schoonhoven (36’).

El Barça ha iniciat el camí per la Champions de manera contundent. Les blaugrana són unes de les grans favorites per assolir el títol i això es va veure en el partit d’ahir a Eindhoven. Les deixebles de Lluís Cortés no només guanyen, sinó que convencen i mai es conformen. El resultat final va ser d’1-4, però hauria pogut ser més ampli si la punteria de les davanteres catalanes hagués estat una mica més afinada. Tot i això, el primer tast ha estat prou satisfactori. De fet, el guió se’ls va posar de manera ràpida de cara. Jennifer Hermoso va inaugurar el marcador amb una gran rematada de cap. La golejadora històrica del Barça continua ampliant els seus registres i ahir va arribar als 126 gols de blaugrana.

Lluís Cortés va anar dosificant les seves futbolistes, però la gran novetat era sota pals, on Sandra Paños tornava després d’un mes. La portera va combinar bones accions amb certes imprecisions fruit de la inactivitat. Una mica com la resta de jugadores, que no van acabar de rematar el partit fins a la segona part. Abans del descans, una rematada d’Hermoso va ser desviada per Van den Berg en pròpia porta. El 0-2 va ser una llosa massa dura per al PSV. El conjunt debuta enguany a Europa i ja ha vist la dificultat d’aquesta competició continental.

Una bona combinació entre Patri Guijarro i Marta Torrejón va ser el pròleg del tercer gol. La mataronina, brillant durant tot el partit, va assistir perquè Oshoala fes el tercer i es tragués la ràbia que arrossegava per les ocasions que no havia materialitzat.

La cirereta del partit va arribar amb un golàs de Lieke Martens. La davantera holandesa, una icona al seu país, va signar la millor acció del duel. A l’epíleg, les blaugrana van rebre un gol de Smits. Una diana que maquilla el resultat, però no una eliminatòria que està totalment encarrilada i que converteix el matx de tornada en una anècdota. Un partit plàcid per començar aquesta nova aventura de Champions. Un passeig per Eindhoven.

VESTIDORS

És un resultat que hauríem firmat tots, estem contents tot i els moments d’irregularitat
Lluís Cortés
ENTRENADOR DEL bARÇA
El resultat és positiu, veníem a guanyar. Sabem que podem aspirar a qualsevol cosa
Alexia Putellas
JUGADORA DEL fcb fEMENÍ
AHIR Lanchkhuti-Rosengard 0-7
Zhytlobud-Kazygurt 2-1
Minsk-Kvinner 0-2
Pomurje-F. Hjorring 0-3
Sp. Praga-Glasgow C. 2-1
Juventus-O. Lió 2-3
S. Subotica-Wolfsburg 0-5
Göteborg-Manch. City 1-2.
Benfica-Chelsea 0-5
PSV-Barça 1-4
Pölten-Zuric 2-0
Chênois-Atl. Madrid 2-4 AVUI
Fiorentina-Slavia Praga 14 h
Górnik L.-Equip 17 h
Ajax-Bayern Munic 18 h
Valerenga-Brondby 18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)