Barça

Nou nominacions blaugrana per a l’onze mundial

FIFPro. Ter Stegen, Jordi Alba, Busquets, De Jong i Messi, en homes; Jenni Hermoso, Hansen, Paños i Leieke Martens, en dones; aspiren a entrar en el millor equip de la temporada passada

Cinc jugadors i quatre jugadores del FC Barcelona aspiren a entrar en l’onze mundial FIFA FIFPro, que es donarà a conèixer durant la gala dels premis The Best el proper dia 17 de desembre. Les jugadores són Jenni Hermoso, Hansen, Sandra Paños i Lieke Martens. Els jugadors són Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Sergio Busquet, Frenkie de Jong i Leo Messi. Phillipe Coutinho, que va jugar amb el Bayern de Munic, també forma part de la llista de nominats.

Precisament el Bayern és l’equip amb més noms a la llista, onze en total. A més de Coutinho, Manuel Neuer, David Alaba, Jerome Boateng, Alphonso Davies, Thiago Alcantara (ara al Liverpool), Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Robert Lewandowski, Serge Gnabry i Thomas Muller.

Per la seva banda, el Real Madrid té vuit candidats: Thibaut Courtois, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric i Karim Benzema. Mentre que per l’Atlético de Madrid l’aspirant únic és el porter eslovè Jan Oblak.

També es troba en la llista Cristiano Ronaldo, l’únic triat per a l’onze de la FIFA en totes les edicions des que es va crear el premi. Sobresurt, per altre banda, la presència d’un sol jugador que no milita en clubs europeus: el brasiler Dani Alves, que ara juga al Sao Paulo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)