Girona

L’ascensió més buscada

Tercera victòria. El Girona, que no encadenava tres triomfs des de primera, s’enfila fins a la setena posició en la primera classificació real

Després d’un intent fallit rere un altre el Girona va encadenar ahir la tercera victòria consecutiva, un fet que no es produïa des de la temporada 2017/18, la de l’estrena a primera –aquell curs ho va fer en dues ocasions–. Amb aquests nou punts els gironins s’han permès el luxe de fer un salt important en la classificació, aprofitant de la millor manera possible el partit d’ahir, corresponent a la segona jornada, que també serveix per veure com queda per primera la taula amb tots els equips amb els mateixos partits disputats. En aquest nou escenari les notícies són excel·lents, perquè els de Francisco començaran la divuitena jornada de lliga, que s’obre avui mateix, en la setena posició, la millor classificació fins ara de l’equip, i ho faran empatats a punts amb el Rayo Vallecano, sisè i en zona de play-off, que precisament serà el pròxim rival del Girona en el partit que es jugarà dilluns a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)