Barça

Laporta inaugura la seva seu electoral a la Fàbrica Moritz

Eleccions. L’expresident ho ha fet recolzat per tot el seu equip de campanya i els voluntaris

Joan Laporta ha inaugurat avui la seva seu electoral situada a la Fàbrica Moritz, a la ronda de Sant Antoni, número 41, de Barcelona. Ho ha fet acompanyat del seu equip de campanya i els voluntaris que treballaran per la candidatura.

L’acte, obert només als mitjans gràfics, ha començat amb un missatge de condol de Laporta pels afectats de l’incendi de Badalona produït aquesta setmana. Laporta promet treball pel Barça del futur: “M’haureu sentit dir aquests primers dies que un dels objectius de la nostra candidatura és treballar perquè el Barça sigui un motor d’optimisme per totes les persones que estimen el Club des de qualsevol racó del món. Avui us dic que tots vosaltres sou l’energia que ha de posar en marxa aquest motor. Perquè és amb la vostra complicitat, amb el vostre esforç, amb el vostre talent el que permetrà aconseguir que el Barça retorni a la primera línia esportiva i a ser una institució de referència mundial”. “I, encara més important, ho farem amb actitud positiva, optimista, amb fair play, respectant els nostres contrincants, pensant en tot moment que tot el que fem en aquest espai respira els valors del nostre projecte i que van en concordança als principis que volem pel Barça: humilitat, vocació de servei al Club, generositat, perseverança i valentia. Tots els que formeu aquest equip que tinc l’honor d’encapçalar hi sou perquè estimeu el Barça. Perquè “Estimem el Barça”, que és la divisa amb la qual ens presentem. “Estimem el Barça” no és una frase publicitària generada en un laboratori d’idees. És una afirmació que dona sentit a tot el que estem fent, a tot el que esteu fent des de fa molt de temps. Estimem el Barça. No crec que hi hagi millor manera d’explicar a tots els barcelonistes el nostre pla, que ja sabeu que es basa en treballar, treballar i treballar perquè els culers tornem a transitar pel camí de l’èxit.”

“Em presento perquè estimo el Barça, estimo l’afició, estimo la Masia i estimo el Club. I, és clar, estimo el meu equip. Cadascú de vosaltres és una raó més per explicar perquè vull tornar a servir al Barça. Amb alguns de vosaltres ja hem treballat plegats en d’altres cites electorals i amb d’altres és la primera vegada que ho fem, però en tots hi veig una ferma determinació que m’emociona i que no és altra que donar el millor de tots nosaltres davant el repte col·lectiu, grandiós, que tenim per endavant i que ens ha de conduir a la victòria el proper 24 de gener.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)