Barça

Messi, Cristiano i Lewandowski, finalistes al ‘The Best’ 2020

FIFA. El guanyador serà oficial el dia 17 de desembre

Leo Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus) i Robert Lewandowski (Bayern) són els tres finalistes al premi ‘The Best’ 2020. La FIFA ho ha anunciat aquesta tarda, després de reconsiderar la seva decisió de no concedir el guardó aquest any per culpa de la pandèmia. Sí hi haurà guanyador i serà un d’aquests tres futbolistes.

El gran favorit de l’edició d’enguany és Robert Lewandowski, després de guanyar el triplet amb el conjunt bavarès. El nom del guanyador serà oficial dijous dia 17 de desembre, en una gala telemàtica feta des de Zuric.

En categoria femenina, les tres nominades són la britànica Lucy Bronze (Olympique de Lió), la danesa Pernille Harder (Wolfsburg) i Wendie Renard (Lió). En la categoria de millor entrenador de l’any els candidats a guanyar el premi són Marcelo Bielsa (Leeds), Hans-Dieter Flick (Bayern) i Jürgen Klopp (Liverpool). Emma Hayes (Chelsea), Jean-Luc Vasseur (Lió) i Sarina Wiegman (Alemanya) opten al premi a millor entrenador/a en futbol femení.

El premi Puskas al millor gol serà per un d’aquests tres: Luis Suárez (Barça) davant el Mallorca el 7 de desembre, Heung-min Son (Tottenham) davant el Burnley el 7 de desembre i De Arrascaeta (Flamengo) davant el Ceará el 25 d’agost de 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)