Barça

Font fitxa i fulmina Jordi Majó en un mateix matí

Eleccions. La precandidatura Sí al Futur recula en la incorporació de Majó i l’exempresari mataroní diu que els antidemocràtics en realitat són ells

Divendres negre als despatxos de Sí al Futur. El dia començava amb el fitxatge de Jordi Majó (Mataró, 1950) com a nou integrant de la precandidatura de Víctor Font i només tres hores després arribava la sorpresa, de nou en forma de comunicat, amb l’anunci del divorci Font-Majó. Rocambolesc. Fitxat i fulminat en un mateix matí. Rècord. Un vist i no vist.

Majó, als seus 70 anys, tanca aquí la seva participació en els comicis electorals del 2021. Soci del FC Barcelona número 14.891 i exdirectiu de diferents multinacionals de l’àmbit agrícola, Jordi Majó havia estat candidat a les eleccions a la presidència del Barça l’any 2003 i precandidat a les del 2015 després de no superar el tall de signatures necessari. En aquestes eleccions havia descartat encapçalar una precandidatura en solitari i havia preferit unir-se a l’equip de Font. “Després de valorar si presentava la meva pròpia candidatura i d’haver parlat amb la majoria de precandidats –Joan Laporta, per exemple, no em va donar resposta–, he decidit posar-me a disposició de Víctor Font, ja que ha construït un projecte sòlid, de gran consistència i amb un potent equip per a redreçar la crítica situació del club i tornar-lo a situar a primer nivell. Considero que aquest és el projecte que ara necessita el FC Barcelona”, explicava el primer comunicat emès des de la candidatura de Sí al Futur. Majó hauria format part de la junta directiva de Font en el supòsit que aquest fos escollit president, però el matrimoni ha durat poc. En un nou comunicat, Font justificava la decisió de prescindir de Majó per aquests motius: “Hem tingut coneixement d’expressions manifestades per Jordi Majó a les xarxes socials que són absolutament incompatibles amb els principis de Sí al Futur, basats en la més escrupolosa cultura democràtica. Davant d’aquesta situació, hem decidit donar totalment per acabada la vinculació de Jordi Majó amb la precandidatura.”

Majó, molest, va carregar després contra Font, en declaracions a Esports COPE: “Han descobert que no soc independentista radical.” “Són unes eleccions al Barça, no polítiques, i és curiós que m’acusin d’antidemocràtic, quan són ells qui no accepten aquells que pensen diferent.” “No comprenen que dels 140.000 socis que som, tots tenim diferents ideologies, però em sorprèn que ho hagin descobert aquest matí. Han fet un mal favor al Barça.”

LA FRASE

Han descobert que no soc independentista radical. Són unes eleccions al Barça, no polítiques
Jordi Majó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)