La màquina no s’atura (0-7)

Primera divisió femenina. Nova golejada de les jugadores de Lluís Cortés contra el València. Gran actuació de Graham Hansen i trio de gols d’Oshoala

Nova victòria del Barça de Lluís Cortés. Nova golejada. Aquesta vegada a Paterna contra el València. Amb una Caroline Graham Hansen espectacular, convertida en un punyal per la banda dreta. La noruega no només ha fet el tercer gol en una primera part que ja ha acabat amb un contundent 0-5, també ha donat dues assistències i ha fabricat un munt d’oportunitats per a les seves companyes. El partit s’ha posat molt aviat de cara per a les blaugrana, amb un gol de Mariona en el primer minut aprofitant una errada en la sortida de pilota del València. Una altra errada semblant ha provocat el cinquè gol, d’Oshoala. Entre aquestes dues dianes, el recital de Hansen per la dreta havia facilitat tres gols més. Un seu, un de Mariona i un altre d’Oshoala.

Amb l’entrada de jugadores importants en la segona part com Vicky Losada, Martens, Jenni Hermoso i Hamraoui, el Barça ha mantingut la tensió competitiva i ha anat augmentant el marcador. Pereira ha enviat un penal al travesser en el primer minut i Marta Torrejón, de cap, a la sortida d’un córner ha fet el sisè. El setè, després d’una nova errada en la sortida de pilota local, ha significat el trio de gols d’Oshoala, que ja suma sis en el campionat.

Propera estació. Dimecres vinent, PSV Eindhoven. Partit de tornada dels setzens de final de la Champions que ha de ser un tràmit després del 1-4 de l’anada.