Barça

Koeman prefereix que perdi l’Atlético

Barça. L’entrenador holandès vol una victòria blanca en el derbi perquè el líder perdi punts. Espera una millora demà del seu equip. Diu que han d’estar més concentrats en defensa i aprofitar en atac les oportunitats que generen

Després de dues derrotes consecutives contra el Cadis i el Juventus, torna demà la lliga contra el Llevant al Camp Nou amb l’obligació de guanyar. Ronald Koeman, que no ha donat llista de convocats, té clar que estan obligats a millorar. Aquí les seves millors respostes en roda de premsa.

LLEVANT

“Juguem contra un equip que ens pressionarà. Ha de circular bé la pilota i obrir el camp per trobar espais i crear oportunitats. Tenim tres partits a casa aquesta setmana i hem de guanyar els tres. Si nosaltres estem bé i tenim el ritme del partit hi ha pocs equips que ens poden guanyar a casa”.

FER UN CANVI

“A Cadis i contra e Juventus vam crear oportunitats. Hem de millorar en defensa, però no m’obsessiona molt perquè dels onze gols en contra a la lliga només tres són del joc. La resta són errades individuals, penals, córners, serveis de banda… Contra el Juventus vam entrar malament en el partit. Hem d’estar més concentrats en els detalls del partit”.

RIQUI PUIG

“Contra el Juventus va estar bé. Depenent del rendiment buscarem el millor onze demà. Nosaltres analitzem el partit i si un jugador no té minuts és per alguna cosa, però no estic personalitzant en ningú”.

DERBI

“Hem d guanyar nosaltres. Si guanyem, sabent que l’Atlético va primer, millor que perdin, però el que hem de fer és pensar en el nostre partit”.

QUÈ FALTA

“Falten coses perquè els resultats a la lliga no són del nostre nivell. Falta concentració en jugades a pilota aturada. Contra el Juventus el segon gol torna a ser en una jugada de banda. I creem moltes oportunitats amb un percentatge baix d’encert. Aquí està l’explicació a les derrotes. Estic convençut que, si millorem aquests detalls, guanyarem els partits. Hem de defensar amb més agressivitat, fer una falta en un moment adequat. Som l’equip que més oportunitats ha creat a la lliga amb aquest sistema, amb gent bona dalt. Sense Ansu i Dembélé és més complicat jugar en banda, hi ha gent que necessita espais, com Pedri, Griezmann, Messi”.

ESTAT D’ÀNIM

“Estic bé perquè estic a gust. No estic content amb la trajectòria en la lliga, però treballem per millorar. Fins que hi hagi president hem de treure el màxim a l’equip, amb gent jove. En un equip gran quan no hi ha resultats el culpable és l’entrenador i ho assumeixo”.

LA PLANTILLA

“Jo sempre respecto i dono suport als jugadors, però estem en el Barça i si hi ha errades s’ha de dir, amb respecte. Jo no mato a cap jugador en aquest club. No és una sorpresa per a ells quan parlo perquè ja he parlat abans amb ells. L’altre dia va sortir que els jugadors volen canviar el sistema. No és veritat. Parlem cada dia i no m’ho han dit, ni això ni que els molesti quan parlo. Em sento amb el suport de la plantilla. Si no el tingués, no podríem treballar junts”.

PSICÒLEG

“Aquest equip té personalitat i experiència. Han de donar el pas els veterans. No crec en coses mentals i psicològiques. En el Barça sempre hi ha pressió. Espero demà un equip amb moltes ganes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)