Espanyol

Cal prémer l’accelerador

2a divisió A. La victòria del Mallorca contra el Leganés obliga l’Espanyol a guanyar contra un aspirant a la salvació i refermar una escletxa, juntament amb l’Almeria, amb els perseguidors

L’Espanyol té l’oportunitat d’unir-se a l’escapada que lidera el Mallorca després de la victòria del conjunt balear contra el Leganés, candidat a l’ascens directe. Els blanc-i-blaus necessiten el triomf si no volen veure com el primer classificat posa una escletxa contundent en la classificació –ara mateix és a cinc punts– i, així, posar distància amb altres perseguidors tot i que l’Almeria ara mateix és a un punt de l’equip de Vicente Moreno.

L’Espanyol té un partit assequible contra un rival acabat d’ascendir a la categoria i que passa pels pitjors moments de la temporada. Al si dels blanc-i-blaus preocupen les baixes i l’estat del terreny de joc. Aquesta inquietud la comparteix amb l’equip local, que disputarà l’últim partit sobre aquella gespa abans que sigui canviada aprofitant l’aturada de Nadal. Amb tot, a l’Espanyol no volen cap tipus de confiança.

“No em diu gaire res que hagin perdut els últims quatre partits, perquè és una cosa que pot passar. El que em crida més l’atenció és que amb anterioritat van aconseguir sis victòries consecutives, fet que només han aconseguit ells i l’Almeria, i que és símptoma que alguna cosa estan fent bé”, afirma Vicente Moreno. “Si guanyem nosaltres, tant me fa el que facin els altres”, va proclamar el valencià que ha hagut de descartar en el darrer moment Cabrera, lesionat. L’Espanyol arriba a l’enfrontament en bona sintonia havent guanyat els darrers tres enfrontaments, al contrari que l’equip rival que, a poc a poc, va caient en la taula classificatòria.

“No hem de crear una sensació de crisi perquè l’equip està bé a la taula a pesar de les quatre derrotes”, va afirmar l’entrenador del Logroñés, Sergio Rodríguez: “No hem de tornar-nos bojos ni pensar que aquesta plantilla no serveix per a res.” És una incògnita si el tècnic farà rotacions per al partit intentant trobar la fórmula per redreçar el rumb.

7 Partits guanyats 11

2 Partits empatats 3

8 Partits perduts 3

16 Gols a favor 25

20 Gols en contra 8

LA PRÈVIA

Em crida més l’atenció les sis victòries anteriors; símptoma que fan les coses bé
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)