2a divisió FEF

Suspès el partit de copa entre el Poblense i l’Olot

Copa. Els dos equips s’havien d’enfrontar dimecres en la primera eliminatòria però un positiu per coronavirus al conjunt balear ha obligat a la FEF a ajornar el matx

La FEF ha comunicat a l’Olot que el partit de la primera eliminatòria de copa que havia de disputar al camp del Poblense el dimecres a les 14h ha quedat ajornat arran d’un positiu per coronavirus en la plantilla balear. El conjunt garrotxí ja ha anunciat oficialment a través de les xarxes la suspensió del matx anul·lant el desplaçament fins a Mallorca previst per demà.

La plantilla dirigida per Raúl Garrido gaudirà demà d’un dia de descans i dimecres començarà a preparar el duel gironí del diumenge vinent que l’enfrontarà al Llagostera al municipal llagosterenc (a les 12 h).

L’enfrontament de la primera eliminatòria de copa s’haurà de disputar el més aviat possible ja que la segona eliminatòria està prevista que es disputi el 6 de gener.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)