Girona

El Girona preveu unes pèrdues de 8 milions

Els comptes. La junta general d’accionistes aprova el pressupost conscient que haurà de trobar recursos per quadrar els números

La junta general d’accionistes del Girona ha aprovat aquesta tarda els comptes de la temporada 2019/20 i el pressupost per a la 2020/21. El club necessitarà trobar recursos per quadrar els números, perquè la junta ha aprovat un pressupost (23,8 milions d’euros) que preveu inicialment un resultat negatiu de 8 milions d’euros. La previsió és situar els ingressos en 11,3 milions d’euros, una davallada forta sobretot per la desaparició de la compensació pel descens (10,4 milions) i també per l’absència de públic a l’estadi (de moment, ha cobrat la meitat dels abonaments). El club ha disminuït en 12,1 milions (de 35,9 milions el curs passat a 23,8 milions) les despeses. Per intentar quadrar els números, el Girona té com a alternatives trobar patrocinadors (encara no té el principal), fer vendes de jugadors o injectar capital, una de les vies que ja ha estudiat.

En la campanya anterior, el club va ingressar 25,8 milions d’euros i va aconseguir mantenir l’equilibri pressupostari gràcies a la venda de jugadors, després de veure reduïdes les partides d’abonaments, venda d’entrades, ingressos comercials i de drets televisius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció