Barça

Jordi Farré proposa rebaixes en el preu del carnet si hi ha títols

Àrea social. La precandidatura Nou Impuls Barça explica les seves propostes de millora pels socis del club

La precandidatura Nou Impuls Barça encapçalada per Jordi Farré proposa una mesura en benefici dels socis que anirà lligada als resultats del primer equip de futbol. Els socis tindran una rebaixa de la quota en funció dels títols del primer equip de futbol, en la línia dels incentius econòmics que ja perceben jugadors i treballadors del club. Els socis que tinguin abonament, a més, veuran com els preus d’aquests també disminueixen en la mateixa proporció que estableixin els títols, al marge d’un 10% addicional per l’assistència personal als estadis o al Palau Blaugrana. A més, el repartiment proposat pel Seient Lliure és del 60% pel soci i el 40%.

Aquestes mesures les ha presentat avui dins l’explicació de l’àrea social. Cal recordar que fa uns dies Farré ja va dir que si guanya les eleccions els socis que tinguin més de 25 anys d’antiguitat no pagarien la quota. L’accés a la condició de soci es mantindrà com l’actual, però s’oferiran molts més incentius a les persones que estiguin a l’espera. Es prioritzarà la via de ser penyista durant tres anys a la de posseir el Carnet de Compromís durant el mateixperíode de temps. Pel que fa als infants, Nou Impuls Barça vol augmentar l’edat màxima per ser soci de manera directa fins als 16 anys.

Els socis tindran prioritat absoluta per a la compra d’entrades i de viatges per als partits fora de casa, sempre dins d’un període protegit. En cas de quedar places lliures, aquestes s’obriran, en primer terme, als penyistes i, en últim terme, als posseïdors de la categoria Premium Membership.

L’últim gran mesura que proposa Jordi Farré és la de respondre amb una assegurança a les dificultats econòmiques que puguin tenir els socis del Barça a l’hora de pagar la quota o l’abonament en cas que acreditin haver-se quedat a l’atur i també vol crear una borsa de treball per a socis, que tindran prioritat en la contractació del club a igualtat de condicions amb un altre aspirant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)