Espanyol

Vicente Moreno: “El Las Palmas és molt perillós al seu camp”

Espanyol. Primera roda de premsa de l’any del tècnic blanc i blau

Vicente Moreno ha parlat aquest matí, en la prèvia del primer partit de l’any de l’Espanyol, el que disputarà demà al camp de la UD Las Palmas. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Jugadors amb molèsties: “Hem anat recuperant futbolistes en aquesta setmana d’aturada, que ens ha vingut molt bé. Però, en alguns casos, hem d’acabar de matisar amb el metge si els incloem en l’equip o esperem alguns dies més.”

Estat d’ànim: “L’estat d’ànim de l’equip és bo, era molt important per a nosaltres guanyar l’últim partit. Ens trobem en una bona situació i això sempre és positiu. Però no hi ha res dit, cal treballar i mantenir l’esforç per seguir on som.”

La UD Las Palmas: “Hi ha una diferència notable amb aquest equip a casa i fora. Fa molts més punts com a local. És un equip molt perillós, fa les coses molt bé, té un entrenador amb molta experiència i jugadors joves amb molta qualitat capaços del millor. Hem de tenir molta cura i màxima concentració.”

El mercat hivernal: “Estem preocupats pels que hi som, que som els realment importants. Que la gent estigui concentrada al cent per cent en el que ens ocupa, que no ens perdem ni ens distraguem. Es parla de moltes coses en aquesta època i, després, a vegades queda en res. I més en l’actual situació en què ens trobem. Estic content amb els jugadors que tinc. A partir d’aquí, ja es veurà.”

Desig per al 2021: “Que el que hem anat treballant es vagi consolidant. És el més important: seguir tenint mentalitat guanyadora i de competir. Cal mirar enrere i saber d’on venim per tenir aquesta ràbia, aquestes ganes de guanyar, i no cansar-nos de fer-ho. Hem de reforçar les coses que hem fet i que ens han portat on som i millorar algunes àrees en què cal fer-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)