Girona

Francisco: "Stuani és baixa per demà"

El tècnic explica que l’ariet uruguaià té problemes musculars i no podrà jugar contra el Sabadell

Francisco ha començat la prèvia del partit que el Girona juga demà contra el Sabadell donant un missatge per Eusebio, hospitalitzat des de dijous. “En nom del vestidor i en el meu volem donar un missatge d’ànim i de força a Eusebio, una persona que se li guarda una gran estima dins del club i tan de bo que pugui sortir de la situació per la que passa”, ha explicat, abans de començar la compareixença.

L’estat de la plantilla

“El dia 29 vam començar. Ahir pel matí Stuani va tenir problemes i serà baixa. Valery sí esta disponible, ha entrenat amb normalitat. Juanpe i Luna segueixen lesionats i s’uneixen a les baixes de Nahuel i Samu Saiz sanció. Estem minvats d’efectius, però ja estem acostumats de la temporada i estem preparats.”

Stuani

“Durant la sessió d’ahir, en una acció va notar molèsties a l’adductor, ahir a la tarda li van fer una ressonància i estem a expenses de tenir un diagnòstic. És baixa segura per demà. Esperem que no sigui greu i pugui estar aviat amb nosaltres.”

Com afecta la baixa de Stuani

“Estem decidint, això va passar ahir a última hora. Tenim baixes a dalt amb Stuani, Samu i Nahuel. Hem sortit de situacions diferents de la mateixa manera com farem demà, fent jugar als que estiguin més preparats per superar el Sabadell. Ens trastoca perquè Stuani és un jugador important per nosaltres però desgraciadament aquesta temporada no està podent tenir continuïtat. Ens ha de donar molt aquesta segona volta.”

El Sabadell

“És un equip que ve amb dinàmica bona i competint molt bé, empatant i guanyant partits a l’últims minuts. És un equip que juga bé, que té una filosofia clara de tenir la possessió, que en molts partits ha estat dominador del joc i que ens farà patir per moments. Ens hem de centrar en nosaltres, en guanyar el partit. Hem de començar amb victòria, no hi ha una altra.”

Renovació amb el Girona

“Tinc contracte fins al juny. Estic molt a gust al club, però ara és moment de sumar punts, sumar punts perquè tothom pugui estar tranquil i m’haig de centrar en això. Estic molt content i agraït amb la confiança que m’han donat i espero retornar-ho. Voldrà dir que hem fet una gran segona volta. La resta ja es veurà”

Les lesions

“Stuani no ha pogut jugar molt temps seguit i ara després d’aquests dies d’aturada ha sentit això. Entenem que serà poc. Juanpe només ha jugat un partit. Hi ha gent que a la segona volta ens donarà molt. Tot ve donat per aquest inici de temporada dolent, que no hem tingut temps per treballar, però això no està en el meu cap. Només penso en el partit de demà.”

Primer partit de l’any

“Té molt importància començar bé. Vam acabar-lo molt malament amb la derrota a Tenerife. No ens hem d’oblidar del què va passar, és aprenentatge i hem repassat i ens hem culpat del què passar, perquè el Tenerife va fer un bon partit però nosaltres vam fer moltes coses malament; a nivell de concentració, de compromís amb l’equip, de ser solidaris... això ens va faltar. A més també hem demanat altres coses com ser més atrevit a camp rival, tenim molt bons jugadors i hem de treure això. Hem de ser més fluids a camp rival, amb més dinamisme, amb més valentia i hem demanat això per demà començar guanyant”

Baixes a dalt

“Sense Samu haurem de jugar pràcticament a una altra cosa i ho farem, estem preparats. Hi huarà perfils de jugadors molt diferents, però la idea sempre és la mateixa; ser un equip competitiu. Hem de saber que som a segona divisió, és molt complicat, hem de ser forts mentalment i quan toca treballar ho hem de fer tots, no només la línia de quatre, tothom, i el que no ho faci doncs hauré de prendre decisions”

Mercat d’hivern

“Nosaltres tenim el límit salarial cobert, no podem fer cap incorporació. Haurem de veure si pot sortir algú. Amb Quique vam parlar del tema la setmana passada, vam tractar una mica el tema però de moment el límit salarial està cobert. El club sap el què jo vull, Quique també i farem tot el possible, això sempre ho ha fet el club quan jo he demanat alguna cosa. Amb tot el respecte que tinc a la plantilla, que és molt, hi ha gent molt il·lusionada per ajudar i ens queda una segona volta que ha de ser il·lusionant, confio molt en els que estan, però tenint en compte les circumstàncies que vam tenir en la primera volta hem d’intentar incorporar a algú. “

Preparat perquè marxi algú?

“Per incorporar necessitem que hi hagi venda. Jo compto amb tots, així els transmeto. El club haurà de prendre decisions per tot això. Jo sé que els jugadors estan il·lusionats per ajudar i veurem els esdeveniments que es donen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)