Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Ja hem sortit d’aquest tipus de situacions”

No va voler dir res ahir Francisco en la primera roda de premsa telemàtica de l’any abans de donar un missatge per a Eusebio, hospitalitzat des de dijous per un cop al cap del qual va haver de ser operat. “En nom de l’equip i en el meu, volem donar ànim i força a Eusebio”, va assenyalar el tècnic. “Se li té una gran estima dins del club i tant de bo que pugui sortir de la situació en què està”, va manifestar l’entrenador.

Va ser el preludi de la compareixença, que va girar al voltant de Stuani, baixa aquesta tarda contra el Sabadell per molèsties musculars. “Ens trastoca perquè és un jugador important per a nosaltres, però desgraciadament aquesta temporada no està podent tenir continuïtat. Esperem que sigui curt el període en què no pugui jugar, perquè ens ha de donar molt en aquesta segona volta”, va expressar el preparador, que té també les absències de Samu Sáiz i Nahuel Bustos, la qual cosa llastra les possibilitats en la parcel·la atacant. “Tenim els efectius minvats, però ja hi estem acostumats. Hem sortit de situacions d’aquest tipus de la mateixa manera, fent jugar els que estiguin més preparats per al partit”, va dir el tècnic, que, sobretot sense Samu ni Stuani, dos dels principals arguments ofensius de l’equip, haurà de redibuixar el plantejament. “Haurem de jugar pràcticament a una altra cosa, i ho farem. Hi haurà perfils de jugadors molt diferents, però la idea sempre és la mateixa: ser un equip competitiu”, va explicar.

Pel que fa al matx, Francisco va destacar la importància de “començar bé l’any”. “El vam acabar molt malament, amb la derrota a Tenerife. No ens hem d’oblidar del que va passar, és aprenentatge; hem repassat el matx i ens hem culpat perquè el Tenerife va jugar un bon partit, però nosaltres vam fer moltes coses malament”, va recordar. “Hem de ser més atrevits a camp rival, més fluids, tenir més dinamisme i ser més valents”, va insistir el tècnic, que també va analitzar el Sabadell: “Ve amb una dinàmica bona i competint molt bé, empatant i guanyant partits en els últims minuts. És un equip que juga bé, que té una filosofia clara de tenir la possessió, que en molts partits ha estat dominador del joc i que ens farà patir per moments.”

PER MILLORAR

“Hem de ser més atrevits a camp rival, tenir més dinamisme i ser més fluids”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)