2a divisió A

Desitjos per complir

2a divisió A. El Girona i el Sabadell inicien l’any 2021 amb la necessitat de sumar punts per establir els propis objectius: la promoció per als de Montilivi, la salvació per als arlequinats

El Girona i el Sabadell inicien avui el 2021 amb el més calent a l’aigüera. Els gironins necessiten afermar-se en la part alta de la taula, mentre que els vallesans es mantenen en la perenne voluntat de mantenir-se fora de la zona de descens. Avui, tots dos equips es veuran les cares en un context difícil per als locals, que arrosseguen un grapat de baixes, i còmode per als visitants atesa la dinàmica de l’equip d’Hidalgo a domicili.

L’absència de Stuani és sempre un contratemps majúscul per al Girona, i aquesta vegada s’hi afegeix el fet que coincideix amb la baixa d’un altre davanter, Nahuel Bustos, a qui van caure dos partits de sanció després de l’enganxada que va tenir amb Alberto (Tenerife). Per acabar-ho d’adobar, Francisco perd també per sanció (acumulació de grogues) Samu Saiz, un altre actor principal en fase ofensiva. Les baixes tornen a condicionar Francisco, que probablement arraconarà l’esquema amb dos davanters que havia consolidat des de la recuperació de Stuani. Tot fa pensar que Mamadou Sylla serà la referència ofensiva. “Hem de ser més atrevits en camp rival, més fluids, tenir més dinamisme i ser més valents”, va insistir el tècnic, que també va analitzar el Sabadell: “Ve amb dinàmica bona i competint molt bé, empatant i guanyant partits els últims minuts. És un equip que juga bé, que té una filosofia clara de tenir la possessió, que en molts partits ha estat dominador del joc i que ens farà patir per moments.”

Els punts sumats a fora de casa (10) són la millor carta de presentació per a l’equip d’Hidalgo, que només pensa a consolidar un onze titular productiu. Només amb la baixa de Jaime Sánchez i recuperant jugadors importants, com ara Undabarrena i Grego Sierra, el tècnic veu el seu equip capaç de capgirar una dinàmica amb massa alts i baixos. “Sabem de les dificultats del partit, però nosaltres només podem confiar en la feina diària, l’esforç i la implicació de tots”, va explicar Hidalgo, que va enumerar les virtuts del seu rival: “Tenen dos dels millors jugadors de la categoria, com ara Stuani i Mamadou Sylla. Si hi afegim els Gumbau, Bárcenas, Cristóforo i Monchu, només puc dir que es tracta d’un equip molt potent ofensivament. Francisco té una idea molt clara de què volen fer i també són molt agressius.”

8 Partits guanyats 5

4 Partits empatats 3

7 Partits perduts 11

15 Gols a favor 18

16 Gols en contra 25

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)