Girona

El protagonista

Yoel Bárcenas

Una variant massa tímida

Entre les inclemències en forma de baixes per lesió o per sanció, Francisco va intentar buscar una variant pel que fa a la posició d’un dels seus homes d’atac. Segurament per fer mal a l’esquena dels tres centrals del Sabadell, o per trobar espais i associar-se amb Sylla, el tècnic andalús va optar per situar Yoel Bárcenas en la punta d’atac, a l’altura del davanter català d’origen senegalès en el 4-4-2 que sembla que ha convençut, després de ser l’artífex de la revifalla de l’equip abans d’acabar l’any, això sí, amb Stuani sa. Tot i no poder comptar amb l’ariet uruguaià, Francisco va continuar aplicant el mateix esquema tàctic posant el panameny al centre, amb certa llibertat de moviments, deixant la banda dreta per a Aday Benítez i l’esquerra per a Pablo Moreno, a priori un futbolista més acostumat a jugar com a segona punta acompanyant una altra referència com havia de ser Sylla en absència del pitxitxi del curs passat del conjunt blanc-i-vermell.

L’experiment prometia, perquè, just en el minut 2 de partit, Yoel Bárcenas va provar un xut potent des de fora de l’àrea que va obligar Mackay a intervenir en dos temps. L’atacant del Girona es movia bé entre línies i buscava rebre la pilota amb espai per atacar en la zona entre els pivots i els centrals. De fet, tot el conjunt gironí semblava carburar en els primers compassos de l’enfrontament, però la producció ofensiva es va aturar gairebé en sec, els fantasmes de la poca presència a l’àrea rival van tornar a aparèixer i la llum en la zona de creació i de tres quarts es va començar a apagar tot just després de la primera mitja hora de joc, un mal auguri per al Girona, que va acabar patint els atacs d’un equip arlequinat que es va creure que podia endur-se el botí més preuat de Montilivi, els tres punts. I és que, al mateix temps que el protagonisme de Yoel Bárcenas, Sylla i companyia desapareixia, i els canvis de Francisco eren del tot estèrils, tampoc hi havia primera matèria per revolucionar el partit, el Sabadell creixia i generava sensació de més perill a través de Stoichkov o Guruzeta, ja al final. El còmput dels gironins va ser d’allò més trist, com tot el matx i el punt paupèrrim sumat que l’allunya, de nou, del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)