Girona

Frenats amb el 2 de 9

Insuls. El Girona torna a deixar el zero a la porteria a casa, però els dos punts sumats en els últims tres partits li impedeixen acostar-se a dalt

El Girona va sumar contra el Sabadell un punt del tot insuficient en les seves aspiracions d’acostar-se a les posicions de play-off d’ascens. Els de Francisco continuen ferms a Montilivi pel que fa a la solidesa defensiva, ja que no encaixen una diana des del duel que van perdre contra el Màlaga (0-1), el 24 de novembre. Des de llavors els gironins van vèncer el Mirandés (1-0), el Logroñés (2-0), i han empatat a zero contra el Rayo Vallecano i ahir contra el Sabadell. Aquests dos partits acabats en taules, juntament amb l’estrepitosa derrota a Tenerife (2-0), fan que el botí de dos punts dels darrers nou en joc hagi impedit al Girona assaltar la zona de play-off a primera. Hi ha temps per a tot quan falta el matx contra la Ponferradina i tota la segona volta, però els blanc-i-vermells hauran de millorar les seves prestacions, sobretot, en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)