Girona

Francisco: “Hem de canviar la dinàmica”

En la prèvia al partit de copa de demà contra el Lugo, el tècnic indica que veu el partit com una oportunitat per agafar confiança tot i priotitzar la lliga

Francisco ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa telemàtica prèvia al partit de copa que demà el Girona juga contra el Lugo a Montilvi.

Com afronten el partit

“L’equip lògicament està dolgut perquè venim de no estar bé els darrers partits, de no treure resultats i la dinàmica de joc no és bona. Sabem que a segona A hi ha equips que es mouen per ratxes, i ara estem en una que no és bona i l’hem de revertir. Demà tenim partit de copa, una competició que ens pot servir per agafar confiança i perquè jugadors que no estan tenint minuts juguin. El partit al que dono importància és el de dilluns, el de lliga, però intentarem passar l’eliminatòria.”

La llista de lesionats

“No recuperem a ningú. Ni a Juanpe, ni Luna, ni Stuani. A més amb Samu que ha tingut problemes al bessó, haurem d’esperar a demà. Nahuel no està sancionat per a la copa i per tant jugarà d’inici.”

La copa

“És una competició que agrada a tothom i posarem tota la ilusió per passar de ronda. Malgrat la situació actual la Copa té els seus al·licients però evidentment el partit més important per nosaltres és el del proper dilluns a Ponferrada. Un d’aquests al·licients de la Copa és donar minuts a la gent que no juga tant perquè es posi a punt per la lliga. Això ens va bé”.

El partit contra el Sabadell

“Ja l’hem analitzat amb els jugadors. Els primers quinze minuts l’equip va generar ocasions de gol clares: una de Pablo, dues de Mamadou... es va fer el necessàri per posar-nos per davant. Després ens vam veure superats per un equip que va tenir la pilota i al final va tenir ocasions per fer-nos gol en situacions de contraatac. No estem en un bon moment en quant a joc, a dinamisme, en quant a treure la millor versió dels nostres jugadors i necessitem això. Necessitem que el jugador aposti per qui son, pel què volem, per fer un pas endavant. Ens agradaria estar més amunt a la classificació, però no estem molt allunyats d’aquest sisè lloc que volem tenir a prop. No el podem perdre de vista. Hem de canviar aquesta dinàmica, sobretot de joc, és el que més ens preocupa”

Els joves del filial

“Ramon Terrats, Ibra, Arnau, Pau Victor i Pachon seran ala convocatòria i tindran minuts. Ja saben com soc. Tracto igual als jugadors joves que als veterans. Els joves estan aquí perquè el club pensen que son jugadors importants i bons i així m’ho estan demostrant.”

Reforços

“Més que reforços, necessitem un pas endavant dels jugadors i treure la millor versió. Hem de canviar la dinàmica; no estem fluids, ens falta confiança a camp rival, ser més valents i tenim jugadors per ser-ho. No tinc cap dubte amb l’equip. Crec amb ells i amb la seva capacitat per millorar l’actual dinàmica de joc i sumar victòries. Si ens podem reforçar ens podria venir bé, tal i com està anant la temporada pel què fa a efcetius, però també entenc la situació del club, que no és fàcil incorporar a gent. El què em preocupa és treure millor rendiment dels jugadors, recuperar a tothom i canviar la dinàmica de joc per poder treure bons resultats. No deixo de confiar, no estem tan lluny com podem pensar de l’objectiu que és estar a prop dels sis, sense l’obligació d’estar-hi ficats.”

El Lugo

“En la lliga, a la segona part ha estat dels pitjors partits que hem jugat. Vindrà a passar l’eliminatòria, no vindran a passejar-se. Tots dos equips intentarem fer bé les coses, per millorar. L’equip està en disposició de créixer, vist l’inici de competició podriem estar molt pitjor. Espero que podem millorar la nostra imatge i treure resultats”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)