2a divisió FEF

Un empat per creure-hi

2a divisió B. L’Olot rep els atacs de l’Espanyol B en el primer temps (Jofre va fer avançar els blanc-i-blaus), però es refà amb un segon temps en què domina i Xumetra posa les taules (71’)

Olot 1 Espanyol B 1

OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan (Carles Mas, 46’), Barnils; Soler, Masó (Salinas, 61’), Eloi, Kilian (Escoruela, 87’); Eloi; Xumetra (Moha, 75’) i Juan Delgado.ESPANYOL B:Joan García, Rubén Sánchez (Omar, 55’), Recasens, Ricard Pujol, Nil Jiménez; Jofre Carreras, Gori (Villahermosa, 67’), Álex Pérez, Jutglà (Mahicas, 80’); Becerra (Nabil, 80’) i Svensson (Iván Gil, 67’).GOLS:0-1 (39’) Jofre Carreras. 1-1 (71’) Xumetra.ÀRBITRE:Sesma Espinosa (La Rioja).T.G.:a Jordi Masó (54’), de l’Olot, i a Rubén Sánchez (25’) i Joan García (71’), de l’Espanyol.T.V.:cap.

L’Olot va empatar al municipal contra l’Espanyol en l’últim partit de la primera volta de la primera fase de la lliga (1-1). El conjunt dirigit per Raúl Garrido acaba aquesta primera meitat del campionat amb deu punts, en una penúltima posició del subgrup A que l’enviaria a una segona fase per evitar el descens. Els olotins, això sí, són a només dos punts de la zona per lluitar per una segona fase per jugar el curs vinent a la primera divisió FEF i ja a sis punts de la lluita per l’ascens a segona A. El filial blanc-i-blau va fer un primer temps brillant i va inquietar constantment la porteria defensada per Pol Ballesté gràcies a les idees clares, una pressió amb criteri i la velocitat dels seus joves atacants, amb Jutglà i Jofre Carreras per les bandes, i Becerra i Svensson com a referències. L’Olot va gaudir de dues arribades en el primer acte, una a través d’una rematada de Barnils en el llançament d’un córner que Juan Delgado no va poder rematar al segon pal (7’), i la millor a les botes de Xumetra, que va rebre una excel·lent passada de Juan Delgado però va topar amb una intervenció providencial de Joan García (28’). L’Espanyol B, en canvi, en va arribar a tenir tres de clares, a més d’aproximacions que generaven sensació de perill. Entre les més clarividents, una de Svensson, que sol davant Ballesté va rematar massa creuat (8’), o una de Becerra, que a dins de l’àrea petita va rematar amb el cap una assistència també amb el cap de Svensson, però el porter de l’Olot va estirar-se amb uns reflexos felins (22’). Qui sí que va endreçar una ocasió a dins de la porteria olotina va ser el gironí Jofre Carreras, que va definir de meravella un contraatac després d’un córner a favor dels garrotxins conduït per Jutglà. L’atacant va picar la pilota per enviar-la a l’escaire davant d’un batut Ballesté (39’).

L’Olot, més insistent

En la segona part, l’Olot va sortir més intens i decidit a tancar en la seva pròpia àrea el filial blanc-i-blau. Ja en el minut 50, Kilian Grant va provar una rematada després d’un córner que entre Joan García i Becerra van refusar damunt de la mateixa línia de gol. Salinas també ho va intentar sense sort ni punteria en el 69, mentre l’Espanyol B vivia al seu camp, tot i que esporàdicament avisava –Svensson va rematar massa creuat una passada de Jofre (53’).

Finalment, en el 71, Delgado va provar una xilena com a últim i únic recurs i la pilota va acabar en la trajectòria de Xumetra, que hi va posar el cap per fer un 1-1 que impartia justícia, un punt d’orgull olotí que es podia haver escapat de les mans en un final de partit de bojos, amb el joc trencat, els locals fosos però els joves visitants poc eficaços.

ELS VESTIDORS

No hem començat bé el partit i el rival, que també juga, ens ha causat problemes. Tot i això, també hem gaudit d’ocasions per fer gol
Valoro en positiu la reacció de l’equip en la segona part contra un bon equip com l’Espanyol B
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)