2a divisió FEF

Comença l’era Gabri Garcia

2a divisió B. L’Olot, sota la direcció del tècnic de Sallent, comença a rodar contra un Nàstic que no perd des de la primera jornada de lliga

Nova era a l’Olot, però mateix objectiu: sortir de la part baixa de la classificació. Després de la destitució de Raúl Garrido, el seu tècnic les últimes tres temporades i mitja, l’exjugador Gabri Garcia ja comanda la nau olotina per debutar contra el dominador del subgrup A, el Nàstic (16.30 h). Sense temps per preparar en condicions el duel, però amb el desig d’agitar l’equip per mirar d’obtenir bons resultats –el joc amb Garrido era exquisit–, Gabri es mostra esperançat per iniciar amb bon peu l’aventura a la Garrotxa. “Que vingui el líder és un punt més de motivació. Els jugadors tenen les idees molt clares, s’entrenen molt bé i volen canviar la situació, i és que la primera presa de contacte ha estat molt positiva”, explica Gabri, que afegeix: “El Nàstic s’ha mostrat contundent a casa, però a fora té dificultats. Ha format una gran plantilla i veure’s a la part alta cada setmana els ha dotat de més confiança. A més, tàcticament són ferms, però intentarem posar-los en dificultats.”

Per al debut, el tècnic no podrà comptar amb els centrals Alan Baró i Carles Mas, lesionats, ni amb Masó, sancionat per acumulació de targetes. El dibuix tàctic serà una de les incògnites, acostumats a la línia de tres centrals. “Tenim un equip que es pot adaptar i decidirem segons el rival”, conclou.

2 Partits guanyats 6

5 Partits empatats 5

5 Partits perduts 1

12 Gols a favor 24

19 Gols en contra 10

LA PRÈVIA

El Nàstic s’ha mostrat contundent a casa, però a fora té dificultats. Té una bona plantilla i veure’s a la part alta els ha dotat de confiança
Els jugadors tenen les idees molt clares, s’entrenen molt bé i volen canviar la situació
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)