2a divisió FEF

L’Olot perd contra el Nàstic en l’estrena de Gabri (0-2)

Cau el fortí. Els olotins no poden fer res per aturar al líder i gran dominador del subgrup A en el primer matx de Gabri com a tècnic. Ribelles i Bonilla, en la segona part, han acabat amb la imbatibilitat dels garrotxins al municipal, on no hi perdien des del 8 de desembre del 2019

L’Olot ha perdut contra el líder, el Nàstic, en el primer partit de Gabri Garcia com a tècnic olotí (0-2). Els olotins han fet una bona primera meitat, amb possessió, control del joc i bona col·locació defensiva, però en l’inici de la segona part s’ha començat a desmuntar quan Ribelles ha rematat amb el cap una falta lateral servida per Bonilla (47’). Poca estona després, el mateix Bonilla ha recuperat una pilota a la zona de tres quarts i s’ha tret de la màniga un xutàs que s’ha colat per l’escaire després que Ballesté toqués l’esfèrica en l’intent de refusar (64’). La derrota deixa a l’Olot encara més tocat, en penúltima posició a quatre punts de sortir de la zona de perill, però amb un partit més. L’ensopegada suposa també la caiguda del fortí garrotxí, i és que, l’Olot feia 420 dies que no perdia a casa, concretament des del 8 de desembre del 2019 contra l’Oriola.

L’Olot ha sortit intens i aplicat en els primers minuts del partit. Els de la Garrotxa han mantingut la possessió en llargues fases del matx i això li ha permès trepitjar camp contrari. En el 6, Soler ha fet una assistència al punt de penal que Eloi, en una posició forçada, ha rematat per damunt del travesser. Kilian també ho ha intentat molt forçat però després del primer quart d’hora, el Nàstic ha igualat les forces amb els olotins i ha generat sensació de perill. Ribelles ha rematat malament des del punt de penal una jugada d’estratègia (19’) i Albarrán ha fet una centrada boníssima des de la dreta que s’ha passejat per davant de la porteria defensada per Pol Ballesté sense trobar rematador (24’). L’Olot no ha patit massa en defensa però Gerard Oliva s’ha encarregat de tornar a mantenir en alerta als garrotxins quan després d’una combinació amb Brugué s’ha plantat sol davant Ballesté. El porter, però, ha posat la cama molt bé refusant el perill (36’).

La segona part ha començat de la pitjor manera per l’Olot, i és que, el Nàstic ha assestat un cop mortal als de Gabri, l’autèntic gol psicològic tres minuts després de reprendre’s el joc. Bonilla ha servit una falta des del vèrtex al cor de l’àrea i Ribelles ha rematat sol amb el cap per superar Ballesté i obrir la llauna.

En primera instància, els de la Garrotxa han reaccionat bé i amb coratge al gol –Xumetra gairebé posa en problemes Suárez després d’estirar la cama a centrada de Pedro (63’)–, però els grana han imposat la llei del líder per fer el segon que ha deixat encara més estabornit l’Olot. Bonilla ha recuperat una esfèrica en la zona de tres quarts, s’ha girat i no s’ha pensat ni dos segons a provar un xut que s’ha colat per l’escaire després que Ballesté intentés aturar, sense sort (64’).

El tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, ha introduït, a més, jugadors imponents de refresc per assegurar l’ordre i la presència en alguna possible contra. El marcador no s’ha mogut, tot i que l’Olot ho ha intentat, sobretot, a través de la pilota aturada.