2a divisió FEF

Piqué, en el debut d’Eder Sarabia, a la Dani Jarque

Barça. El central blaugrana assisteix a triomf de l’Andorra, equip del qual és propietari, contra el filial de l’Espanyol

Gerard Piqué ha assistit al partit que han disputat aquesta tarda l’Espanyol B i l’Andorra, a la ciutat esportiva Dani Jarque de Sant Adrià, que ha acabat amb un marcador de 0-2. El central del FC Barcelona, que és el propietari del club tricolor, ha estat parlant amb Eder Sarabia i amb alguns jugadors en els moments previs a l’encontre, corresponent a la jornada 13 de segona B. Sarabia va entrenar Piqué durant la temporada passada, ja que formava part del cos tècnic de Quique Setién, i avui s’estrenava a la banqueta del conjunt andorrà.

Piqué, que acaba de complir 34 anys i es recupera satisfactòriament de la lesió de genoll que va patir fa dos mesos i mig, ha trepitjat, doncs, territori enemic, ja que és un dels futbolistes del Barça menys estimats per l’afició de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)