Territorial

El Procicat autoritza l’inici de la primera catalana

1a catalana. El pla territorial de protecció civil dona llum verda a l’inici de les competicions que donen accés a altres competicions estatals

El pla territorial de protecció civil de Catalunya ha autoritzat la represa de totes aquelles competicions que donen accés a altres competicions estatals, per tant, la primera catalana tornarà a reiniciar la marxa quan els clubs i la FCF així ho determinin. Les entitats d’aquesta categoria havien pressionat, fent un front comú, per tal que hi hagués una decisió imminent i així organitzar-se i saber d’una vegada per totes si la lliga quedava cancel·lada o es reformulava de nou el sistema de competició. Amb la decisió del Procicat, es desencalla la paràlisi que vivien els equips amateurs de primera catalana, que amb el confinament municipal decretat des de fa setmanes es van veure obligats a aturar els entrenaments de les seves plantilles. L’aixecament del confinament municipal (ara passa a ser comarcal) i la relaxació d’altres mesures que els afecta permetrà la tornada als entrenaments dels equips a partit del dilluns i l’inici d’un campionat exprés que podria ser sense una segona fase i amb altres elements a tenir en compte com els ascensos i els descensos, un fet que segur aixecarà debat entre els clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)