Champions

“Haurem d’estar al nivell del partit d’anada o fins i tot millor”

Roda de premsa. Keylor Navas considera que el PSG està amb el nivell de seriositat que reclama el xoc de tornada contra el Barça

El PSG no vol cometre errades del passat i d’aquí que tots els missatges que surten del seu vestidor projecten un partit de tornada en què hauran d’oferir un gran nivell més enllà d’haver golejat a Barcelona en el primer partit dels vuitens de final. “Haurem d’estar al mateix nivell que a Barcelona i si pot ser encara millor”, ha dit el porter Keylor Navas, que ha vist els seus companys amb la mentalitat necessària per no deixar-se sorprendre per un Barça reforçat en els últims partits. “L’equip està molt motivat, estem concentrats i amb la seriositat que reclama un enfrontament així”, ha dit el costa-riqueny, que en la mateixa línia del seu entrenador, considera que faran malament si surten a especular amb el resultat favorable. “Tenim clar que volem passar guanyant i que per fer-ho haurem d’atacar, buscar la zona de realització. El futbolista que no estigui motivat davant un partit així té un problema”, ha exposat Navas, que considera que tot i l’absència de Neymar veu l’equip dotat per tornar a fer un gran partit: “Sempre volem que els nostres futbolistes estiguin al 100% però això no sempre pot ser així. El més important és que Neymar es recuperi, perquè al vestidor hi ha més futbolistes molt preparats per jugar partits així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)