2a divisió FEF

Punts en clau de futur

2a divisió B. L’Olot visita el Lleida Esportiu (tres punts de 15 de possibles) amb l’objectiu d’esgarrapar un bon resultat per a la segona fase

L’Olot visita el Camp d’Esports de Lleida, un dels estadis més complicats del subgrup A del grup tercer (a les 17 h). El conjunt de la Garrotxa va fer anar en orris qualsevol possibilitat d’aconseguir la permanència en la primera fase i ja centra tots els esforços a acumular el màxim de punts de cara a la segona fase. Per començar a sortir del pou, els de Gabri Garcia es desplacen fins a Lleida disposats a donar un altre ensurt als de la Terra Ferma, que acumulen només tres punts dels darrers quinze en joc i han dilapidat les possibilitats d’una segona fase per lluitar pel play-off d’ascens a segona A i, a més, s’han acostat perillosament als llocs per jugar per la permanència.

“Estem en una situació difícil i desgraciadament no hem fet reaccionar l’equip com volíem. Estem una mica com quan vam arribar, queden pocs partits i s’ha d’assumir que la fase que farem d’aquí a un mes serà per intentar salvar l’equip. La realitat és preparar-nos bé per a la segona fase anímicament, físicament i pel que fa al joc, per tenir més possibilitats”, diu el tècnic de l’Olot, Gabri, que sobre el rival analitza: “El Lleida és un equip amb moltes variants i amb una plantilla molt competitiva. És un dels clubs importants de la categoria, ambiciós i que al seu camp ha estat un rival fort tot i les dues derrotes que encadena.” El de Sallent tindrà l’única baixa de Pedro, per lesió.

7 Partits guanyats 3

1 Partits empatats 6

9 Partits perduts 8

20 Gols a favor 16

20 Gols en contra 24

LA PRÈVIA

No hem fet reaccionar l’equip com volíem. Queden pocs partits i s’ha d’assumir que en la segona fase jugarem per salvar l’equip
El Lleida és un equip amb moltes variants i amb un equip competitiu i ambiciós
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)