2a divisió FEF

Xumetra, positiu per Covid i baixa contra el Lleida Esportiu

Nou contratemps. El màxim golejador de l’Olot amb vuit dianes no ha viatjat a la Terra Ferma per disputar el matx d’avui a les 17h al Camp d’Esports

S’afegeixen els contratemps en la temporada de l’Olot. El conjunt de la Garrotxa tindrà la baixa per jugar avui contra el Lleida Esportiu de Jordi Xumetra, el seu futbolista més diferencial, el màxim golejador de l’equip amb vuit dianes. El de l’Estartit ha donat positiu per coronavirus i haurà d’estar allunyat dels terrenys de joc, com a mínim, durant dues setmanes. El jugador ja no ha viatjat avui fins a Lleida on el seu equip disputa a les 17h contra el Lleida Esportiu amb l’objectiu d’esgarrapar punts pensant en la permanència a la categoria en la segona fase.

La baixa de Xumetra és més que sensible per a l’equip dirigit per Gabri Garcia, que ara espera el pas endavant de jugadors ofensius com Juan Delgado, Álvaro Salinas i Pol Prats, els tres titulars al Camp d’Esports.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)