2a divisió FEF

L’Olot camina cap a tercera

2a divisió B. Els de la Garrotxa continuen sense reaccionar, encaixen una diana en el segon 26 i, si no canvien les coses, descendirà

Lleida Esportiu 2 Olot 1

LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres, Jose Ruiz, Simic, Fall, Abraham, Chavero (Yasser, 57’), Marc Martínez (Quim Araujo, 78’), Torras (Eneko, 78’), Alpha (Cano, 65’), Abel (Van Rijn, 78’) i Raúl González.OLOT:Ballesté; Blázquez (Samu Pinto, 85’), Alan, Genís (Carles Mas, 57’); Pol Prats (Soler, 70’), Masó (Barnils, 85’), Vivi, Kilian Grant; Eloi; Álvaro Salinas i Juan Delgado.GOLS:1-0 (1’) Raúl González. 1-1 (13’) Juan Delgado. 2-1 (26’) Raúl González.ÀRBITRE:Calvo Martínez.T.G.:Chavero (17’), del Lleida i Eloi (39’), Genís (53’), Vivi (60’), Alan (64’), Soler (85’) i Carles Mas (86’), de l’Olot.T.V.:cap.

L’Olot va perdre en la seva visita al Camp d’Esports (2-1) i les matemàtiques ja li han dit que només podrà salvar-se mitjançant la segona fase. Un doblet de Raúl (als 26 segons i en el minut 23) va fer que el gol de Juan Delgado (13’) no servís per a res.

L’entrada al partit de l’Olot va ser insultant per als seus aficionats. Si bé les possibilitats de permanència en la primera fase s’havien esfumat, els olotins havien de demostrar que volen continuar lluitant per aspirar-hi en la segona fase, però en el segon 26, Raúl González ja va fer l’1-0 aprofitant una centrada dins de l’àrea petita i envoltat de centrals. L’Olot es va refer i en el 13’ Juan Delgado es va girar assistit per Salinas i després que la seva rematada topés en un defensa, va superar Pau Torres. El partit va embogir per la fragilitat defensiva dels dos equips i el Lleida es va avançar de nou a través de Raúl González després d’un córner que es va embolicar i que havia acabat amb Ballesté a terra per una presumpta falta (23’). Els garrotxins van haver de remar contra corrent de nou i van disposar d’ocasions a les botes de Salinas (28’) i d’Eloi, que va rematar massa creuat davant de Torres (32’).

En la segona part, el Lleida va intentar calmar els ànims dels de Gabri per controlar el ritme i l’avantatge en el marcador. A l’Olot li va costar generar joc ofensiu i només Pol Prats, amb un xut centrat, i Kilian, amb un de massa creuat, van inquietar els lleidatans, més còmodes gestionant el 2-1.

ELS VESTIDORS

Hem estat clars dominadors durant molts minuts i hem fet bastants mèrits per no perdre aquí; el resultat és massa dur per a l’Olot
Els jugadors estan afectats, ja que ens emportem una altra decepció, però hem de seguir treballant
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)