2a divisió FEF

Xumetra ho té molt just per arribar al duel gironí

Positiu. El màxim golejador de l’Olot, infectat la setmana passada per coronavirus, intentarà forçar la màquina per jugar contra el Llagostera. El de l’Estartit té algun símptoma i, evidentment, haurà de donar negatiu per tenir possibilitats de jugar

Per si la situació no era prou complicada, l’Olot va saber la setmana passada que Jordi Xumetra, el seu màxim golejador amb vuit dianes, era positiu per coronavirus, fet que l’apartava de l’equip, com a mínim, durant deu dies. A la situació delicada dels garrotxins en la classificació i a tots els obstacles que s’han trobat en el camí des de l’inici del curs, amb més positius, partits ajornats i lesions, entre d’altres, s’hi afegeix, doncs, la baixa del seu referent ofensiu i segon màxim realitzador del subgrup A del grup tercer, només al darrere de Carlos Martínez (Andorra), amb nou dianes. Per a l’actual tècnic de l’equip, Gabri Garcia, aquest és un contratemps més en l’intent d’aixecar l’ànim del seu grup. Amb vista al duel gironí contra el Llagostera que es jugarà diumenge a les 17 h, la participació del de l’Estartit és més que dubtosa, per no dir molt complicada.

Xumetra va donar positiu a principis de la setmana passada i s’ha aïllat a casa seva esperant donar negatiu en els pròxims tests programats. L’extrem empordanès ha notat algun símptoma típic del virus però ha pogut fer alguns exercicis pel seu compte. Només una millora substancial del seu estat i, evidentment, el resultat negatiu de les proves per detectar la Covid-19 farien possible que el davanter estigués a disposició del seu entrenador per al duel gironí. Sembla improbable que, si pot estar disponible, ho pugui fer directament a l’onze ja que amb prou feines podrà fer l’entrenament de dissabte previ al matx amb els companys.

Una temporada brillant

Jordi Xumetra és dels pocs jugadors que s’estan salvant de la crema de l’Olot aquesta campanya. El futbolista ha fet vuit dianes, una més de les que va fer el curs passat en 28 jornades, just abans que la pandèmia mundial aturés la competició. L’atacant s’ha erigit en un dels líders damunt del terreny de joc gràcies als seus gols, però també a la seva experiència i treball fosc. L’exjugador del Saragossa, el Llevant, l’Elx i el Girona ha marcat el doble de gols que el segon màxim golejador de l’equip, Juan Delgado (4), i amb l’esquema de tres centrals i dos carrilers, demostra un nivell exquisit sempre que pot jugar amb llibertat en la línia més ofensiva, partint de la zona central del camp i associant-se amb el carriler. I és que Xumetra ha passat a ser més un rematador que un extrem i enguany ho està demostrant amb força efectivitat en els metres finals.

El jugador empordanès ja no va jugar al Camp d’Esports de Lleida per culpa de la infecció per coronavirus i farà tot el que estigui a les seves mans per jugar diumenge contra el Llagostera. En el duel de la primera volta, tot i ser un fix en els esquemes de Raúl Garrido, el plantejament del tècnic valencià per les circumstàncies i característiques del terreny de joc llagosterenc va fer que Xumetra veiés tot el duel des de la banqueta. Al municipal d’Olot les coses haurien de canviar, i és que, tot i que l’equip és cuer despenjat dels rivals, sumar el màxim dels sis punts possibles que queden per acabar la primera fase és un imperatiu per tenir possibilitats de permanència en la segona fase amb els partits d’anada i tornada contra els quatre pitjors del subgrup B.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)