Champions

Adeu sense rebel·lar-se

Champions League. L’Atlético de Madrid s’acomiada d’Europa amb un partit massa pla a Stamford Bridge i caient novament contra un Chelsea que el sentencia amb dos contraatacs

Chelsea 2 Atlético 0

CHELSEA:Édouard Mendy, Reece James, Azpilicueta, Zouma, Rüdiger, Marcos Alonso (Chilwell, 93’), Kanté, Kovacic, Ziyech (Pulisic, 77’), Havertz (Emerson, 93’) i Werner (Hudson-Odoi, 83’).ATLÉTICO:Oblak, Trippier (Thomas Lemar, 69’), Savic, Giménez, Renan Lodi (Mario Hermoso, 46’), Koke, Saúl, Marcos Llorente, Yannick Carrasco (Moussa Dembélè, 53’), João Félix i Luis Suárez (Ángel Correa, 58’).GOLS:1-0 (34’) Hakim Ziyech. 2-0 (94’) Emerson.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià). Targetes grogues a Hakim Ziyech, Renan Lodi, Saúl Ñíguez, Giménez i Koke. Expulsat amb vermella directa Stefan Savic (82’).COMENTARI:Partit disputat a Londres després d’haver-se jugat l’anada a Bucarest.

L’Atlético de Madrid va acomiadar-se d’Europa sense la rauxa ni l’esperit de lluita que esperava plasmar a Stamford Bridge per intentar revertir l’1-0 del partit d’anada. Incapaç de generar grans ocasions de gol més enllà de dos xuts de João Félix quan la nit ja estava molt difícil i orfe d’un Luis Suárez a qui Simeone va decidir substituir en el descans, el conjunt del Cholo Simeone va concedir massa espais al contraatac i va ser penalitzat per dues transicions del Chelsea, una en la primera meitat, conduïda per Werner i reblada per Ziyech i la segona, en l’últim instant, materialitzada per Émerson Palmieri amb un xut creuat, en un moment en què l’Atlético ja havia abaixat força els braços minvat també per l’expulsió de Stefan Savic, que va veure la vermella directa per un cop de colze al pit de Rüdiger. Amb l’eliminació dels colchoneros, el Real Madrid és l’únic equip de LaLiga viu en la Champions.

DORTMUND - Sevilla 2-2 (5-4)
Juve - PORTO 3-2 (4-4)
PSG - Barça 1-1 (5-2)
LIVERPOOL - Leipzig 2-0 (4-0)
M. CITY - M’gladbach 2-0 (4-0)
MADRID - Atalanta 3-1 (4-1)
BAYERN - Lazio 2-1 (6-2)
CHELSEA - Atlético 2-0 (3-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)