Barça B

Obert el procés de sol·licitud d’entrades pel Barça B-Cornellà

Segona B. Els socis del Barça tenen fins demà a les 11h per adquirir un màxim de dues entrades per carnet de forma gratuïta, amb un aforament màxim de 1.000 espectadors

Els socis del Barça que vulguin assistir diumenge al partit entre el Barça B i el Cornellà a l’estadi Johan Cruyff (18 h) poden sol·licitar ja la seva entrada al club. Les entrades són gratuïtes. El termini ha quedat iniciat aquest matí i acaba demà divendres a les 11 h. A partir de llavors s’obrirà la venda per a tot el públic.

El Barça ha donat un període d’exclusivitat de 24 hores als socis per poder adquirir les seves entrades. Cada soci podrà adquirir un màxim de dues entrades per carnet i caldrà abonar només 1,75 euros de despeses de gestió. Les entrades es poden adquirir al lloc web del club. Les entrades destinades als socis són limitades i l’aforament màxim serà de 1.000 aficionats tal i com marca el protocol establert pel Procicat. Les entrades seran nominals i no transferibles. A l’entrada a l’estadi hi haurà controls d’identificació.

El Barça B no juga un partit com a local amb públic des del mes de març d’ara fa un any. Va ser en el partit contra el Llagostera (3-2), amb victòria blaugrana i gols de Monchu, Jorge Cuenca i Ilaix Moriba, el 8 de març del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)