Champions

El Liverpool, rival del Madrid

Champions League. El conjunt blanc s’enfrontarà als quarts de final al conjunt d’Anfield, en hores baixes en la Premier League

El Real Madrid s’enfrontarà al Liverpool en els quarts de final de la Champions League. L’exfutbolista del conjunt blanc Hamit Altintop, que ha estat l’encarregat en treure les boles del sorteig realitzat a Nyon, ha determinat que el conjunt dirigit per Zinedine Zidane reeditarà la final del 2018 davant un Liverpool que en la lliga viu hores baixes a la Premier League–ha perdut els seus últims 6 partits a Anfield– però que en competició europea ve de despatxar amb força solvència al RB Leipzig. En cas de superar l’eliminatòria, que es resoldrà amb el partit de tornada a Liverpool, el conjunt de Chamartín s’enfrontaria a les semifinals al guanyador de l’eliminatòria que disputaran el Porto i el Chelsea.

El Manchester City de Pep Guardiola, per la seva banda, s’enfrontarà al Borussia Dortmund d’Erling Haaland mentre que el Paris Saint-Germain i el Bayern de Munic reeditaran la final de l’última edició per completar la ronda de quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)