2a divisió FEF

AIMAR MORATALLA

CAPITÀ DEL LLAGOSTERA

“Estem competint bé fora de casa i ens dona confiança”

“Encara queden coses obertes i ens hem de centrar en acabar la primera fase amb el màxim de punts possibles”

“L’Olot té un gran projecte. No li estan sortint les coses però serà un partit complicadíssim

Segurament l’Olot serà més protagonista amb la pilota però volem aprofitar les nostres armes perquè no estiguin còmodes

Aimar Moratalla és un dels capitans d’un Llagostera que afronta el partit de demà contra l’Olot amb l’emoció que sempre genera el duel gironí però també amb la tranquil·la que li dona la classificació. I és que els gironins arriben al duel amb l’objectiu principal d’evitar la lluita per no baixar a tercera pràcticament complert i amb l’ambició de començar a pensar en la classificació per la primera divisió FEF.

Arriba un dels duels més esperats de l’any, l’Olot-Llagostera. El viu d’una manera especial?
És el derbi gironí dels últims anys. Vagi com vagi cada equip sempre són partits complicats, que tenen sempre un punt més que els altres partits de l’any perquè hi tens gent coneguda i propera. Són partits molt emocionants de jugar i aquest encara ho serà més perquè per fi torna el públic als estadis i serà molt agraït.
Fins a quin punt ho fa més especial que sigui el retorn de l’afició?
Molt i més a Olot, on hi acostuma a haver molta gent que anima i pressiona; són una gran afició. Això ens farà tornar a sentir aquelles sensacions especials que fa molt temps que no sentim. Ho agraïm molt perquè el futbol no té res a veure. Al final ens hem acostumat a fer-ho però sempre són partits més tristos, amb menys tensió i que hi hagi ambient ho magnifica tot encara més.
Col·lectivament el Llagostera pràcticament no podia arribar millor. La dinàmica és excel·lent.
Arribem en un bon moment en aquest tram final de primera fase. És veritat que a fora de casa vam fer un mal partit al Johan Cruyff però la resta de partits els hem competit tots. L’equip està en un bon moment de forma, jugant molt bé i en la posició que arribem si aconseguim tres punts serà el pas definitiu per complir amb el principal objectiu que teníem aquesta temporada i ja ens situarà per lluitar per alguna cosa més.
Al vestidor es comença a parlar de les opcions de jugar la 1a divisió FEF la temporada que ve?
No ho parlem gaire perquè encara queden moltes coses obertes. Sí que en la segona fase si acabem com ara només ens haurem de centrar en això i ja en parlarem. Però només hi entren els dos primers classificats i ens ho jugaríem contra grans equips. De moment hem d’acabar amb el màxim de punts possibles aquesta primera fase i ja veurem què passa.
Què els està fent tan forts aquesta temporada?
Sempre hem estat un equip que es fa fort en els partits a casa. Aquesta temporada encara no hem perdut cap partit, estem guanyant els equips grans i això ens està donant aquest punt de més que segurament no vam tenir l’any passat que ens costava treure els resultats a casa. Estem competint molt i molt bé, també fora de casa. Això ens fa agafar confiança, guanyar partits i seguir sumant.
Tenen la sensació d’haver superat fins i tot les expectatives?
Era una temporada molt atípica. Tots els equips encara que s’hagin reforçat bé era una mica de loteria. Tens menys partits, venies d’una aturada molt i molt llarga sense competir i qualsevol ratxa negativa et penalitza moltíssim. Nosaltres hem tingut la sort de no encadenar gaires derrotes ni partits sense guanyar i això ens ha permès mirar més amunt. Ha estat important que hem mantingut la base de la temporada passada i que hem tingut incorporacions que ens han aportat moltíssim i altres jugadors que han donat un pas endavant. S’han unit totes les coses positives que hi podia haver i ens han portat fins aquí.
A l’Olot, en canvi, li està tocant viure l’altra cara de la moneda. Com ho veuen des de la distància?
Té un gran equip, grans jugadors i tenia un projecte molt il·lusionant però no li han sortit les coses. Al ser una lliga tan curta et penalitza molt tenir una mala ratxa i això anímicament penalitza molt perquè veus que s’escapen els rivals, que no els atrapes i et genera una ansietat per corregir la situació que pesa. Sap especialment greu perquè és un equip de la província que se l’aprecia molt.
Quin partit s’espera demà?
Serà un partit molt complicat. Tot i aquesta situació a la classificació que viuen tenen un grandíssim equip amb molt bons jugadors i tenim clar que ens costarà molt guanyar el partit o treure un bon resultat. Segurament ells seran més protagonistes amb la pilota i nosaltres intentarem aprofitar les nostres armes per posar-li les coses difícils, que no estiguin còmodes amb la pilota i els intentarem fer mal per les bandes que és on més els pots desequilibrar.
Creu que els nervis que poden tenir poden jugar un paper important?
Jo crec que no perquè estan en un punt on gairebé ja deixes els nervis de banda Necessites guanyar sí o sí per mantenir les opcions en la segona fase i només penses en això. Exactament no sé com estan anímicament però per una banda estàs tocat per la classificació però que hi hagi públic també els ajudarà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)