2a divisió FEF

Nàstic, Barça B i Andorra jugaran per pujar a Segona

2a divisió B. Els empats de l’Andorra a Lleida i del Barça B a Badalona deixen la classificació tal com estava en els primers llocs; Llagostera, Cornellà, Badalona i Lleida aspiraran a la Primera RFEF; Hospi, Prat, Espanyol B i Olot lluitaran per no baixar

Després dels resultats de la jornada en el subgrup 3A de segona B, els tres equips que jugaran per pujar a segona divisió, i que ja estarien classificats per jugar en la nova Primera RFEF, són el Gimnàstic de Tarragona, tot i la seva derrota a Cornellà, el Barça B, que ha empatat sense gols a Badalona, i l’Andorra, que també ha arrencat un empat a Lleida. Els seus rivals seran l’Eivissa, l’Alcoià i el Vila-real B.

En la zona mitjana de la taula, ocupant, respectivament, els llocs quart, cinquè, sisè i setè, han acabat el Llagostera, el Cornellà, el Badalona i el Lleida. Aquests quatre equips jugaran, contra els del subgrup 3B -Hércules, La Nucía, At. Llevant i Atzeneta-, per classificar-se per a la Primera RFEF.

Finalment, els quatre últims classificats, que jugaran contra el Peña Deportiva, Oriola i València B per no baixar a tercera divisió, són l’Hospitalet, el Prat, l’Espanyol B i l’Olot. Dimecres vinent, olotins i blanc-i-blaus s’enfrontaran en un duel que no els farà sortir de la zona baixa.

La següent fase enfrontarà els equips del subgrup 3A amb els del grup 3B en una lligueta en la qual comptaran els punts acumulats fins ara i en què no hi haurà enfrontaments entre equips del mateix subgrup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)