2a divisió FEF

Publicats els calendaris de la segona fase de 2a divisió B

Tots els catalans jugaran la primera jornada a casa aquest cap de setmana

La federació espanyola ha fet oficials aquesta tarda els calendaris de la segona fase del grup 3 de 2a divisió B, tot i que no tots, perquè no s’ha fet oficial el del grup dels equips que lluitaran per evitar el descens a 3a divisió. El motiu, a priori, és que encara hi ha un partit pendent per jugar-se de la primera fase, l’Espanyol B-Olot que es jugarà dimecres, però en teoria han de jugar igualment el cap de setmana així que la demora a publicar el calendari pot comportar problemes logístics.

La notícia és que tots els equips catalans arrencaran la segona fase a casa aquest cap de setmana. En el cas del primer grup, el C, estarà format pels equips que buscaran l’ascens a 2a A i en la primera jornada el Nàstic rebrà el Vila-real B, el Barça B l’Alcoià i l’Andorra l’Ibiza-Eivissa. En el cas del segon grup, el D, estarà format pels equips que buscaran l’ascens a la 1a divisió FEF i en la primera jornada el Cornellà rebrà l’Atlètic Llevant, el Badalona a La Nucía i el Lleida l’Hèrcules. En aquest cas, com que hi ha quatre representants catalans i només tres del subgrup B, hi ha un equip que ha de descansar cada jornada i aquest cap de setmana serà el Llagostera.

Grup 3 C
Nàstic - Vila-real B
Barça B - Alcoià
Andorra - Ibiza-Eivissa
Grup 3 D
Cornellà - Atlètic Llevant
Badalona - La Nucía
Lleida - Hèrcules
Llagostera descansa
Grup 3 E
La federació no ha publicat encara el calendari d’aquest grup a l’espera que es jugui l’Espanyol B-Olot de dimecres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)