2a divisió FEF

La victòria val una embranzida

2a divisió B. L’Olot visita l’Espanyol B (a les 17 h) amb l’objectiu d’aconseguir un triomf que li permeti acabar la primera fase antepenúltim

L’Olot tanca la primera fase jugant el partit ajornat diumenge passat per l’aïllament dels garrotxins per un possible brot de coronavirus en la plantilla. Els futbolistes dirigits per Gabri García, últims del subgrup A, visiten la ciutat esportiva Dani Jarque per enfrontar-se amb l’Espanyol B, el penúltim. Una victòria, permetria als olotins avançar el conjunt blanc-i-blau i també el Prat, a qui superarien gràcies al goal average general. És a dir, que un triomf faria agafar una dosi de confiança i moral vital a la plantilla de l’Olot per encarar la segona fase i evitar un doble descens: “Des del duel contra el Llagostera que pensem en clau segona fase i en què cada partit és una final en la lluita per la permanència. Volem mantenir la línia dels dos bons últims partits”, comenta Gabri, que respecte al rival analitza: “És un filial que juga bé a futbol i que domina les transicions gràcies a la seva velocitat. Serà un matx molt exigent.”

L’Espanyol B arriba al duel contra l’Olot en hores baixes i després d’haver canviat el seu entrenador. Luis Blanco, fins ara en el juvenil, va agafar les regnes del filial la setmana passada en substitució de José Aurelio Gay, destituït després d’encadenar quatre derrotes i sumar un sol punt dels últims quinze.

Gabri tindrà les baixes de Xumetra i el dubte de Blázquez, els dos jugadors que van donar positiu per coronavirus.

5 Partits guanyats 4

5 Partits empatats 6

9 Partits perduts 9

20 Gols a favor 18

26 Gols en contra 26

LA PRÈVIA

Des del duel contra el Llagostera que pensem en clau segona fase i en què cada partit és una final en la lluita per la permanència
És un filial que juga bé a futbol i que domina molt les transicions gràcies a la seva velocitat
Gabri García
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)