Gran pas del Peralada cap a la permanència

3a divisió. Els gols de Seomgyu i Josu donen el triomf als xampanyers contra l’Igualada (2-0)

Peralada 2 Igualada 0

PERALADA:Aroca, Carles Puig (Muritala, 88’), Sergi Romero, Micaló, Roger Cunill (Josu, 55’), Coro, Èric Vilanova, Ritxi, Seomgyu (Caball, 88’), Arnau Ortiz i Adrià Casanova (Biel, 82’).IGUALADA:Romans, Casado (Arnau, 71’), Benito, Luque (Casals, 82’), Edwin, Bernat, Gimeno, Huertas (Calvo, 71’), Goran, Martí i Sergio Álvarez (Genís, 71’).GOLS:1-0 (65’) Seomgyu. 2-0 (88’) Josu.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:Als locals Coro, Arnau Ortiz, Sergi Romero i Ritxi; i al visitant Bernat.COMENTARI:El Peralada està més a prop d’aconseguir la permanència a tercera després de superar ahir l’Igualada en un partit disputat, però que els xampanyers van desequilibrar en una bona segona part. L’inici dels d’Albert Carbó ja va ser bo, amb arribades perilloses sobretot des de la banda esquerra, però a poc a poc l’Igualada va anar guanyant pes en el partit i va començar a tenir el control de la possessió, arribant a inquietar en més d’una ocasió la porteria d’Aroca. Els visitants, però, no van estar encertats i també van tenir un punt de mala sort, sobretot a l’inici de la segona part, quan el pal va evitar el gol de Martí. Just després de l’ensurt, el Peralada, que també havia gaudit d’un parell de bones ocasions després del descans, va començar a encarrilar la victòria amb el gol del coreà Seomgyu, que es va estrenar amb la samarreta dels xampanyers aprofitant una bona jugada d’Arnau Ortiz per superar Romans, que fins llavors havia protagonitzat més d’una gran intervenció (65’). Amb el marcador a favor, els locals van créixer i van deixar de patir al darrere fins que Josu va marcar el gol de la sentència ja en el minut 88.