3a divisió FEF

El silenc Simon Colina torna a casa i fitxa pel Peralada

El migcampista de 26 anys, format al Girona i al Barça, s’incorpora al conjunt xampanyer després de jugar a Escòcia, Xipre, Polònia i Noruega

Només queden vuit jornades per tancar la fase per la permanència a 3a divisió i el Peralada té la feina bastant encarrilada, però els xampanyers ho volen segellar com abans millor i per això han aprofitat l’oportunitat que han tingut de millorar la plantilla. I és que els de l’Alt Empordà han tancat avui la incorporació del migcampista de Sils de 26 anys Simon Colina, que arriba lliure al Peralada per reforçar l’equip en aquesta lluita per la salvació.

Tot i tractar-se d’un jugador de la demarcació l’aventura de Simon Colina al Peralada serà la primera en un primer equip de Catalunya, i és que el silenc ha desenvolupat la seva carrera futbolística a l’estranger, en un cas similar al del ja jugador xampanyer Josu Currais, que tot i haver jugat en alguns equips de la demarcació ha jugat sobretot en equips d’arreu del món. En el cas de Simon Colina no s’ha mogut d’Europa, però ha trepitjat quatre països diferents. Després d’acabar la seva etapa de formació al juvenil del Barça, on hi va arribar procedent del Girona, el migcampista silenc se’n va anar al Patrick Thistle d’Escòcia. Quan va deixar l’equip escocès, a l’estiu del 2015, va estar fent la pretemporada amb el Girona a les ordres de Pablo Machín i va tenir un peu dins de l’equip, però va acabar sense incorporar-se al conjunt blanc-i-vermell per fer el salt al futbol professional. Un cop va deixar el Girona Colina es va incorporar al Nea Salamis de Xipre, on només hi va estar mig any abans de fer les maletes cap al Radomiak de Polònia, on hi va estar tres temporades. Un cop va tancar l’aventura polaca, al 2019, se’n va anar al Sandnes de Noruega durant una temporada, abans de fitxar l’estiu passat pel Kvik Halden del mateix país, amb qui havia estat vinculat fins a quedar lliure i tornar a Catalunya de la ma del Peralada.

Amb la incorporació de Simon Colina el Peralada afegeix competència al centre del camp, amb un jugador que destaca per la seva tècnica individual i visió de joc, marca inequívoca de l’escola Barça on va tancar la seva etapa de formació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)