2a divisió FEF

Pas molt breu i improductiu de Gabri a l’Olot

L’últim relleu. El club garrotxí rescindeix el contracte del de Sallent i Miquel Àngel Muñoz serà el tècnic els quatre últims partits

El pas de Gabri Garcia per la banqueta de l’Olot ha estat efímer i improductiu. El club va anunciar ahir al vespre la rescissió del contracte de l’entrenador de Sallent, que ha estat només tres mesos al conjunt garrotxí. A només quatre jornades que acabi la segona fase del campionat, i amb les possibilitats d’evitar el descens molt complicades, serà Miquel Àngel Muñoz, fins ara segon entrenador, qui assumeixi la màxima responsabilitat.

Gabri va arribar a la Garrotxa a finals de gener, després que el club decidís tancar, després de dotze jornades disputades, una llarga etapa de Raúl Garrido a la banqueta. Amb l’exblaugrana, lluny de ser el revulsiu esperat, el balanç és de quatre victòries, un empat i set derrotes. Les dues últimes, contra l’Oriola i la Peña Deportiva –després de veure com se li escapava un marcador a favor– han fet molt mal i han deixat l’equip garrotxí a quatre punts de la zona de permanència. La directiva i l’entrenador es van reunir per avaluar la situació i en van acordar la rescissió, segons va comunicar el club.

Amb l’adeu de Gabri, l’Olot situarà com a màxim responsable Miquel Àngel Muñoz. L’entrenador gironí va arribar a l’Olot el febrer del 2020, com a coordinador del planter. I quan el club va acomiadar Garrido i va fitxar Gabri, Muñoz va passar a ser segon entrenador. El més probable és que Hèctor Simon, que combinava la col·laboració amb el cos tècnic amb la recuperació d’una llarga lesió, continuï fent-ho.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)