Champions

El City a la final després de guanyar un altre cop el PSG (2-0)

Champions League. Dos gols de Mahrez decideixen un partit que els francesos han acabat jugant amb deu jugadors per l’expulsió de Di María

Pep Guardiola continua fent història en el Manchester City. Aquesta nit, l’equip que entrena el tècnic de Santpedor ha acabat la feina que va començar fa una setmana, a París, i ha eliminat el PSG en la semifinal de la Champions League després de guanyar-lo un altre cop (2-0), amb dos gols de Riyad Mahrez. El City serà, doncs, el pròxim 29 de maig a la final d’Istambul. Per primera vegada en la seva història, els citizen disputaran la gran final de la màxima competició continental.

El partit s’ha jugat en un camp ple de calamarsa, fet que ha dificultat de manera important la circulació de la pilota. A banda d’aquesta circumstància, la notícia abans de la sacada inicial ha estat la suplència de Christian Mbappé, per culpa d’una contractura.

El PSG ha entrat molt millor en el partit, però el City ha trobat un gol matiner, en una acció de contracop culminada per Mahrez, poc després que el VAR corregís un penal mal assenyalat per l’àrbitre en l’àrea d’Ederson. Els francesos no han deixat de dominar, impedint que l’equip de Guardiola fes el seu futbol, i han disposat d’unes quantes ocasions per a l’empat: Marquinhos ha estavellat una pilota en el travesser, Di María ha enviat fora un xut sense porter sota els pals i Ander Herrera ha estat a punt de marcar des de fora de l’àrea. A la mitja part, però, s’ha arribat amb 1-0 i amb una clara oportunitat per als anglesos, amb Mahrez i Bernanrdo Silva com a protagonistes.

L’absència d’Mbbapé en l’inici de la segona part ha evidenciat que els problemes físics del francès no són qualsevol cosa. Guardiola ha ordenat una pressió avançada als seus jugadors que ha traslladat el joc a prop de l’àrea de Keylor Navas. El cas és que el City ha acabat fent-se l’amo i ha pogut trobar el segon gol en un parell d’accions de Foden. Ho ha fet, però, en una altra transició de llibre, culminada, de nou, per Riyad Mahrez.

En la darrera mitja hora el partit s’ha embrutat. I el PSG ho ha pagat car: ha acabat jugant amb un home menys per l’expulsió de Di María en el minut 69. L’argentí ha trepitjat Fernandinho. L’últim tram s’ha disputat amb la sensació que tot estava dat i beneït. Foden ha pogut fer el tercer del seu equip, però el pal i Keylor li ho han negat. El 2-0 no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)