Territorial

Presentada l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat (ACFAC)

Nova iniciativa. El nou ens defensa el seu paper en la lluita dels drets i interessos de les entitats esportives

Aquest migdia s’ha presentat a Barcelona l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya a la seu del despatx d’advocats Vosseler Abogados. La iniciativa, impulsada per diversos presidents de diferents clubs del futbol territorial té com a objectiu combatre les dificultats en les que actualment es troba el futbol modest a nivell socio-econòmic i jurídic-esportiu. En l’acte de presentació s’ha donat a conèixer el president de l’associació, que serà Javi Salamero, l’exentrenador del Girona, el Nàstic, el Sabadell, el Figueres, entre d’altres: “Aquesta associació neix per lluitar a favor dels nostres clubs. Hi ha la necessitat de defensar les entitats esportives i nosaltres som una associació independent”, comentava Salamero, que afegia: “Hem de ser competents per poder estar al servei dels clubs. Hem de resoldre la demanda per part dels clubs i en sóc el president en nom de les entitats esportives”.

En la presentació també hi han participat un advocat de Vosseler Abogados com a director d’assessorament jurídic de l’associació, el president del Lloret, Eduard Coloma, com un dels impulsors de l’associació, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)