1a divisió

El Madrid aguanta el tipus

1a divisió. Els blancs s’imposen a Los Cármenes (1-4) i es mantenen a dos punts de l’Atlético, ara amb sis per disputar-se

El Madrid segueix en òrbita, dos punts per sota de l’Atlético amb sis en disputa després d’aconseguir imposar-se al Granada a Los Cármenes en un partit amb molta distensió tàctica i en què els blancs han fet valer la seva superior contundència.

Com ja ve sent habitual en les últimes setmanes, les baixes i els estats de forma han obligat Zinedine Zidane a fer un onze força alternatiu, amb dos joves com Marvin Park i Miguel Gutiérrez als laterals i amb Rodrygo Goes completant l’atac. Però contra un Granada amb la feina ja feta, el conjunt blanc no ha patit excessivament en defensa i s’ha pogut desplegar a la contra amb força superioritat. I en un partit obert, la superior qualitat individual dels seus futbolistes no han trigat en fer acte de presència, primer amb Luka Modric aprofitant una bona passada de Miguel Gutiérrez per batre Rui Silva per sota les cames i ja al límit del descans Rodrygo creuant la pilota amb categoria, fent impossible qualsevol reacció del portuguès.

I amb tot de cara per poder tancar el partit, ni tan sols un gol de Jorge Molina ha fet tremolar les cames d’un Madrid que ha respost amb immediatesa i per partida doble, primer amb una arribada des del darrere d’Odriozola culminant una passada enrere i després amb Benzemá penalitzant una sortida en fals de Rui Silva per mantenir el Madrid rere l’estela de l’Atlético

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)