Eurocopa

Benzemá torna a la selecció

Euro 2020. Didier Deschamps aixeca el càstig al punta del Real Madrid després d’haver-se perdut l’europeu del 2016 i el mundial del 2018

Karim Benzemá és la principal novetat de la selecció francesa de cara a l’Eurocopa del proper estiu. El davanter del Real Madrid, després de quasi sis anys fora del conjunt del gall després de ser acusat de xantatge per un vídeo amb contingut sexual envers el seu company Mathieu Valbuena, ha rebut l’indult del seleccionador Didier Deschamps i forma part dels 26 futbolistes que disputaran el torneig. “No puc dir el que hem parlat, però sí que ho hem fet i que amb Karim som més forts. França està per sobre de tots”, ha manifestat el seleccionador, que podrà disposar d’un atac de luxe amb el punta lionès acompanyant futbolistes com Antoine Griezmann, Kylian Mbappé o Kingsley Coman.

A més de Griezmann, els blaugrana Clement Lenglet i Ousmane Dembélè formen part de la nòmina de la vigent campiona del món el 2018 i subcampiona d’Europa el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)