2a divisió FEF

El Llagostera es jugarà l’ascens amb l’Hèrcules

Cara a cara. Els gironins ja saben que l’únic rival que li pot prendre la segona posició del subgrup D és el conjunt alacantí. Als d’Oriol Alsina els hi qualsevol victòria i també l’empat al municipal diumenge, precisament contra el rival directe (a les 12 h)

L’Hèrcules ha aconseguit la victòria al Rico Pérez contra el Lleida Esportiu (3-1) i s’enfila fins als 37 punts, a només un del Llagostera, segon, i principal candidat a l’ascens a la primera divisió FEF a falta d’una sola jornada per a la conclusió de la lliga. El conjunt alacantí ha encarat el matx ja en el primer temps amb dos gols d’Abde i Manu Garrido i l’ha sentenciat en l’inici de la segona amb una diana de Pedro Sánchez. Amb els tres punts sumats, l’Hèrcules es queda com a principal i únic rival del Llagostera en la lluita per l’ascens de categoria i deixa el Lleida Esportiu sense opcions, un fet que obligarà a la FCF a maniobrar en l’afer de l’ascens del Vilafranca, el filial dels lleidatans, a la segona divisió FEF. I és que, els llagosterencs tenen un punt més que els alacantins, per tant, en l’últim partit de lliga en el qual s’enfronten els dos equips, els d’Oriol Alsina en farien prou amb un empat per aconseguir pujar a primera divisió FEF i, evidentment, amb qualsevol victòria. Els números són clars per a un Llagostera que enguany no ha perdut com a local i que se sent com peix a l’aigua al seu terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)