2a divisió FEF

Manolo González no continuarà com a tècnic del Badalona

Fi d’una etapa. L’entrenador ha decidit no renovar el contracte amb el club escapulat

Manolo González ha decidit no renovar el seu contracte amb el Badalona i posa així punt i final a la seva segona etapa al conjunt escapulat. El tècnic ha portat a l’equip fins a la permanència a la segona FEF lluitant fins a l’última jornada de la primera fase per l’accés a la lluita per l’ascens a segona A i en la segona fase, fins al tram final, per l’ascens a la primera FEF.

El tècnic gallec va arribar al Badalona el curs 2014/15 i ha acabat dirigint als escapulats fins a l’actualitat amb un parèntesi d’una campanya, en què Manolo González va entrenar a l’Ebre, també en el grup tercer. En total, el de Folgoso do Courel ha dirigit 198 partits de segona B i quatre de copa als badalonins, uns números que el converteixen amb l’entrenador que més duels ha acumulat al bronze des de la banqueta del club: “Tanco un cicle després de molt temps aquí per buscar altres reptes. Estic molt agraït al club per tot l’esforç que ha fet perquè renovés i continués al Badalona però penso que ha arribat l’hora d’un canvi”, comenta Manolo González, que afegeix: “Ha estat una decisió molt difícil, potser la més complicada a nivell esportiu de la meva vida, però penso que és la més adequada per a tots. Sempre estaré agraït al Badalona i a la seva gent per tot el que ha fet per mi durant aquests anys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)